Βοήθεια για τα αδέσποτα ζώα της Πάρου

Θέμα: Τα αδέσποτα ζώα της Πάρου χρειάζονται επειγόντως δυο κοντέινερ. 

Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου - PAWS, χρειάζεται επειγόντως δυο κοντέινερ (μεταχειρισμένα) τουλάχιστον 6 μ. μήκους το καθένα, για αποθηκευτικό χώρο.

Ψάχνουμε για κάποια ευγενική χορηγία ή δωρεά ή και ακόμα εάν κάποιος θα μπορούσε να προσφέρει έστω το ένα, εφόσον δεν το χρειάζεται. Το κόστος αγοράς τους από Αθήνα, είναι περίπου 1400€, συν τα μεταφορικά.

Σχετικά με τον PAWS

O Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου - PAWS, είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο και εξαρτάται από συνδρομές μελών ενώ το δύσκολο έργο του εκτελείται από εθελοντές.

Βρίσκουμε καλές οικογένειες για εγκαταλειμμένα και παρατημένα ζωάκια και βοηθάμε τις διάφορες γειτονιές στην διαχείριση αδέσποτων ζώων.

Παροτρύνουμε τους ιδιοκτήτες να στειρώνουν τα ζωάκια τους ενώ αναφέρουμε κάθε περιστατικό κακοποίησης στις αρμόδιες αρχές.

Λειτουργούμε σαν κεντρικός φορέας για την προστασία των ζώων τόσο για λογαριασμό της Δημοτικής Αρχής όσο και της Αστυνομίας, με στόχο την τήρηση της σχετικής νομοθεσίας για την προστασία και περίθαλψη των ζώων, παρέχοντας παράλληλα και όλες τις απαραίτητες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 697 5060 927 και στο e-mail: paws@paws.gr

Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου
PAWS - Paros Animal Welfare Society