"Δια-φωνίες" από τη "Φωνή της Πάρου"

Τρολιά

Φοβερός αυτός ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας. Πήγε ένας και του έγραψε στον τοίχο του στο facebook ότι είναι ο Μοσέν Abdullah από τη Συρία και ψάχνει συνεργασία στη χώρα μας να επενδύσει, αν του επιτραπεί να πάρει βίζα! Τι έκανε ο τιτανοτεράστιος υπουργός της χώρας μας; Μα φυσικά του απάντησε ότι έχει στείλει στο messager τα στοιχεία επικοινωνίας του για το συγκεκριμένο θέμα! Όπως τον κόβω το Μάρδα είναι ικανός να απαντήσει και σε mail από τους εσκιμώους.

;;;

Έτσι για την ιστορία τώρα, επειδή θυμάμαι το τρέξιμο που είχε ρίξει ένας δάσκαλος στο νησί μας πριν χρόνια (Αντώνης Σταυριανός το όνομά του), προκειμένου να δώσει ο δήμος στο σύλλογο «Π. Καλλιέρος» το «Σπίτι του δασκάλου». Απ’ ότι θυμάμαι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμος είχε παραχωρήσει τη δημοτική περιουσία στο συνδικαλιστικό σύλλογο των δασκάλων. Τώρα πως οι δάσκαλοι πήραν στη συνέχεια αυτόνομη απόφαση για συνδιαχείρηση με το σύλλογο των καθηγητών κλπ και πως έγιναν όλα αυτά δε γνωρίζω. Ή μάλλον το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ο κάτοχος της δημοτικής ιδιοκτησίας δηλώνει «απών».

Φίλης

Ο υποιργός κόριοσ Φίλις δεν καταλαβένι λέι γιατί έχοιμε τόσα πολλά φονίεντα και αποκάλιψε ότι έχει προχορίσι στι σίστασι επιτροπίσ διαλόγοι για τι μελέτι τοι θέματος. Έτσι δε θα πεδέβοντε τα παιδιά με τιν απλοπιιμένι ελλινικί γλόσα. Αιτά και αρχίζει να μοι αρέσει ποι χρισιμοπιό το αλφάβιτο Φίλι κε νιόθο ίδι εβροπέοσ! Αν κοψοιμε κε τοισ τονοισ κε τα τελικα ς τοτε θα ίμασε ακομι πιο μεγαλι εβροπει πιστεβο!

ΚΔΕΠΑΠ

Κάνω πλάκα τις προάλλες στο «Fileleutheros.net» για το Σαββίδη και ότι θα ονομάσει το κανάλι του «PAOK TV», και τρέχει η μισή ΚΔΕΠΑΠ να κάνει Like! Ρε που μπλέξαμε. Σε γιάφκα του ΠΑΟΚ μεταβλήθηκε η επιχείρηση!

«Οικολόγοι»

Οι οικολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν μαγκιές ότι δε θα ψηφίσουν τα μέτρα για τα προ-απαιτούμενα, τελικά πείστηκαν με την απόδειξη της βουλευτικής τους αποζημίωσης! Όπου ακούς «οικολόγος» ως πολιτική ιδεολογία, ψάξε δίπλα σου να βρεις σε ποια κρατικοδίαιτη υπηρεσία ή Μ.Κ.Ο. «εργάζεται».

Καλογρίτσας

Έχω αρχίσει και νιώθω μία ταξική συμπάθεια για τον κ. Καλογρίτσα, από τότε που έμαθα ότι ζει με 300 ευρώ το μήνα. Ίσα που πρέπει να αρχίζουμε να κάνουμε κανέναν έρανο για να τον βοηθήσουμε να ζήσει.

Συρμαλένιος

Λοιπόν κάποιος πρέπει να ειδοποιήσει το βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, κ. Ν. Συρμαλένιο, ότι πλέον είναι κυβερνητικός και έχει ψηφίσει όλα τα μέτρα και το μνημόνιο που έφερε στη Βουλή το κόμμα του.

Διαζύγιο 1

Μετά από απαίτηση χιλιάδων αναγνωστών της στήλης (ευχαριστώ την μία οπαδό μου…), ρίχθηκα στο ρεπορτάζ για να σας έχω «αποκλειστικά» θέματα από τη βαρυσήμαντη είδηση που έσκασε πριν 15 μέρες περίπου. Δηλαδή, το χωρισμό του Μπραντ Πιτ και της αιώνιας αχώνευτης για μένα, Αντζελίνα Τζολί. Την Τζολί δεν την πάω με τίποτα, καθώς είμαι φανατικός με την Τζένιφερ Άνιστον και οι φαν των κοινωνικών σχολίων καταλαβαίνουν απόλυτα ότι όταν είσαι με την Άνιστον, πρέπει να μισείς φανατικά την Τζολί.

Διαζύγιο 2

Καταρχάς, η US Weekly έγραψε ότι η Άνιστον δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίηση της για το διαζύγιο λέγοντας «Αυτό είναι το κάρμα για σένα», σε άτομα του φιλικού της περιβάλλον, αναφερόμενη στην Τζολί. Όχι που θα την άφηνε ασχολίαστη τη γαϊδούρα.

Διαζύγιο 3

Τα όσα ακούστηκαν ότι ο Μ. Πιτ δεν κοιτούσε τα παιδιά του και γύρναγε μεθυσμένος στο σπίτι, είναι ανοησίες. Καταρχάς η Τζολί, δε φθάνει που είχαν μαζί τρία παιδιά, αλλά είχαν υιοθετήσει και άλλα τρία και πήγαιναν και για ένα ακόμα. Σε ποιο απ’ όλα να πρωτομιλήσει ο Πιτ λοιπόν; Αυτά που έγραψαν τα περιοδικά κοινωνικού σχολιασμού είναι ανάξια διάψευσης, αφού ο Πιτ είναι ο άνδρας ο σωστός!

Διαζύγιο 4

Η αλήθεια για το διαζύγιο είναι ότι οι πολιτικές φιλοδοξίες της για την ηγεσία του ΟΗΕ έφεραν τη ρήξη. Και αυτό διότι η Τζολί είχε πάρει τόσο σοβαρά τη θέση και τις εργασίες της στον ΟΗΕ που σκόπευε να αναλάβει επικεφαλής της Διεθνούς Αμνηστίας. Από το περιβάλλον μάλιστα του Brad Pitt, τονίζουν πως οι πολιτικές της φιλοδοξίες επηρέαζαν το κλίμα στην οικογένεια. Άλλωστε εδώ έρχεται να κολλήσει και ο περιβόητος καυγάς στο τζετ του ζεύγους, που έφερε και την οριστική ρήξη. Η Αντζελίνα επιθυμούσε να επισκεφθεί μαζί με τα παιδιά της τη Συρία, σε μια αποστολή βοήθειας. Ο Πιτ, ο άνδρας ο σωστός, αντέδρασε και έτσι ήρθε ο χωρισμός. Μάλιστα κυρίες και κύριοι, για τα πολιτικά χώρισαν!

Διαζύγιο 5

Και επειδή όπως καταλαβαίνετε οι «διαφωνίες» είναι φανατικά κατά της Τζολί, να γράψουμε πως ο μόνος λόγος που θα δικαιολογούσαμε την Τζολί να αφήσει τον Πιτ, είναι να ήθελε και η ίδια να πάει με την Τζένιφερ… Διότι, Άνιστον και τα μυαλά στα κάγκελα!