Νέα από το βόλεϊ του Νηρέα

«Το πρωί του Σαββάτου 5/11/2016 αναχώρησε η αποστολή βόλεϊ νεανίδων του ΑΜΕΣ Νηρέα, για τον πρώτο της αγώνα στη Σαντορίνη.

Ο προγραμματισμένος αγώνας του τοπικού πρωταθλήματος με αντίπαλη την ομάδα του ΑΟ Θήρας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6/112016 στις 9:45πμ, με νικήτρια ομάδα τον ΑΟ Θήρας με 3-0 σετ (25-3, 25-15- 25-14).

Η εμπειρία και η συγκροτημένη ομάδα της Σαντορίνης δεν άφησε περιθώρια στα κορίτσια του Νηρέα να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα δοθεί προς χρήση το κλειστό Γυμναστήριο Αρχιλόχου, ώστε και στην Πάρο οι αθλητές των αθλημάτων «σάλας» να έχουν την ευκαιρία να προετοιμάζονται σωστά για να μπορούν να σταθούν ισάξια απέναντι σε άλλες ομάδες των Κυκλάδων.

Τα κορίτσια της ομάδας του ΑΜΕΣ Νηρέα είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα Γυναικών Α1, ΑΟ Θήρας – Ελπίς Αμπελοκήπων στο κλειστό γυμναστήριο Σαντορίνης.

Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια μας που παρά τις γνωστές δύσκολες συνθήκες προπόνησης και προετοιμασίας έχουν φτάσει σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο και με την βοήθεια και την στήριξη του προπονητή τους κ. Κυριαζή συνεχίζουν να βελτιώνονται και να διεκδικούν καλύτερα αποτελέσματα».