Νέα επική κολοτούμπα Λεβέντη για την εταιρεία δημοσκοπήσεων

Βλέποντας τις διαστάσεις που πήραν οι καταγγελίες του για τις δημοσκοπήσεις, ο γνωστός Λεβέντης έτρεξε να τις μαζέψει άρον άρον χθες, κάνοντας με ευκολία (ως... ειδικός πλέον) ακόμη μια κυβίστηση.

«Αλλοιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Εγώ δεν βγήκα να καταγγείλω ότι με πλησίασε ένας, να του δώσω 10.000 (ευρώ) για να μου βάλει μεγάλα ποσοστά (σε δημοσκόπηση). Εγώ βγήκα και είπα ότι είναι σάπιο το πεδίο αυτό» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό του ΑΠΕ.

«Στις εκλογές όλοι μας έβαζαν 2% τη Δευτέρα και πέντε ημέρες αργότερα πήραμε 4% [...] Εδώ παίζεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων σε βάρος της κοινωνίας» είπε και πρόσθεσε σε σχέση με όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη: «Με πλησίασε ένας κύριος, μου είπε από ποια εταιρία ήταν και μου είπε πως "με λίγα χρήματα -περίπου 10.000 ευρώ- μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε". Γιατί σας βλέπω ότι επιτίθενται πάλι όλοι εναντίον σας, σας παρουσιάζουν ότι πάτε με τον ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την εξόντωσή σας». Πάντως, παρότι προκλήθηκε, δεν ανέφερε το όνομα της εταιρίας.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε την ανάγκη συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης και υποστήριξε ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν βαρίδια» και «αν κινδυνεύουν να γίνουν εκλογές πολύ σύντομα, είναι γιατί ο Τσίπρας θέλει να διώξει κάποιους τρελούς της δραχμής που είναι ακόμη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ».

ΠΗΓΗ: Dimokratianews.gr