Πιστοποιημένο σεμινάριο ΕΟΔ Κυκλάδων

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα πιστοποιημένα (από ERC & NAEMT) σεμινάρια BLS / AED (καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή) και B-con (ελέγχου αιμορραγίας και διαχείρισης αεραγωγού), που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου 2016 στη Νάουσα.

Τα σεμινάρια οργανώθηκαν με  πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – παραρτήματος Κυκλάδων, με συνδιοργανωτή το ιδιωτικό πολυιατρείο «ΔΙΑΓΝΩΣΗ» Πάρου και με τη συνεργασία και συμμετοχή των εκπαιδευτών της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

Μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, εργαζόμενοι στη «ΔΙΑΓΝΩΣΗ», επαγγελματίες υγείας και άλλοι συμπολίτες μας πιστοποιήθηκαν στην απόκτηση γνώσης και δεξιοτήτων που απαιτούνται, ώστε να μπορούν να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους όταν και όπου χρειαστεί. 
 
Ακόμα, η ΕΟΔ Κυκλάδων ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της για τη στήριξη και την προσφορά τους στη διεξαγωγή των σεμιναρίων τους ευγενικούς της χορηγούς, όπως και τη σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κυκλάδων και την κ. Φωτεινή Θεοφίλου (διευθύντρια), για τη φιλοξενία στους χώρους του γυμνασίου Νάουσας.