Επίσκεψη στην Πάρο δημοσιογράφων τουριστικών θεμάτων

«Με την επίσκεψη της Γαλλίδας blogger κ. Géraldine Richard και της Γερμανίδας δημοσιογράφου-συντάκτριας τουριστικών οδηγών κ. Clio Verigou άνοιξε ο κύκλος των press trips για τον φετινό Σεπτέμβριο στον Δήμο Πάρου. 

Η κ. Géraldine Richard επισκέφθηκε το νησί το διάστημα 6-9 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο του ειδικού αφιερώματος στην Πάρο του ταξιδιωτικού blog  www.happycity-blog.com. 

Το συγκεκριμένο blog θεωρείται ένα από τα πλέον αξιόπιστα ταξιδιωτικά blogs στη γαλλική αγορά με δεκάδες χιλιάδες καθημερινούς χρήστες. Μερικά από τα μεγαλύτερα Γαλλικά ΜΜΕ που προσεγγίζουν εκατομμύρια Γάλλους ταξιδιώτες όπως τα διεθνή περιοδικά ELLE και Le Parisien καθώς και το τηλεοπτικό δίκτυο France 5 εμπιστεύονται συχνά το blog ως διαμορφωτή των νέων τάσεων. Ταυτόχρονα με τι αφιέρωμα στο συγκεκριμένο blog θα υπάρξει και προβολή του προορισμού στα δημοφιλή social media του μέσου που αριθμούν πάνω από 6.000 followers. 

Η κ. Clio Verigou επισκέφθηκε το νησί το διάστημα 16-18 Σεπτεμβρίου 2016. Η κυρία Verigou θεωρείται αξιόλογη συντάκτρια Τουριστικών οδηγών όπως οι οδηγοί του κορυφαίου εκδοτικού ομίλου Bruckmann που ανήκει στη παγκοσμίου κύρους εφημερίδα “Die Welt”. Οι οδηγοί της έχουν διεθνή διανομή και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον εκατομμυρίων αναγνωστών και ταξιδιωτών. Στο συγκεκριμένο ταξίδι έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις ειδικές ομάδες ενδιαφέροντος honeymooners και τρίτη ηλικία. 

Κατά την σύντομη παραμονή τους στην Πάρο, περιηγηθήκαν στο νησί σε μια προσπάθεια να «βιώσουν», όσο το δυνατόν καλύτερα, την φιλοξενία, την ομορφιά, την φύση, την γαστρονομία και την ιστορία του τόπου (...)».