Φρόσω Καρασαρλίδου: Το κορίτσι-θαύμα του ΣΥΡΙΖΑ | Από νοσοκόμα βρέθηκε με καταθέσεις στην Ελβετία!

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, Φρόσω Καρασαρλίδου, ήταν νοσοκόμα ως το 2008-παρατηρεί η δημοσιογράφος Βασιλική Σιούτη στο προφίλ της στο facebook για την ταλαντούχα βουλευτή-επιχειρηματία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στην αρχή της κρίσης αποφάσισε όπως λέει να αφήσει το επάγγελμα της και να ανοίξει μια δική της μικρή επιχείρηση (δεν λέει τι είδους) σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Η κρίση ωστόσο φαίνεται ότι δεν της επιφύλαξε την ίδια σκληρή μοίρα που επιφύλαξε στους περισσότερους μικρούς επιχειρηματίες αλλά και στους περισσότερους Έλληνες. 

Έτσι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να αποκτήσει σήμερα αποταμιεύσεις 630.000 ευρώ τουλάχιστον- αφού τόσα δηλώνει στο Πόθεν Έσχες της. Απορώ γιατί με τέτοια επιτυχία και εμπειρία δεν αξιοποιήθηκε, αναθέτοντας της κάποιο υπουργείο μπας κι επαναλάβει κι εκεί το θαύμα της, αφού κανείς άλλος δεν φαίνεται να τα καταφέρνει…

Γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας: To νέο golden girl του ΣΥΡΙΖΑ Ευφροσύνη Καρασαρλίδου εμφανίζει τραπεζικούς λογαριασμούς μαζί με τον σύζυγό της ύψους 636.713 ευρώ! Μάλιστα τα 159.382 εξ αυτών είναι «αποθηκευμένα» στην UBS της Ελβετίας.

Η κ. Καρασαρλίδου, η οποία πριν από ένα χρόνο είχε την «ατυχία» να δεχθεί την επίθεση των αγροτών, σε επίσκεψή της στα μπλόκα, είναι μαζί με το σύζυγό της Παναγιώτη Παρχαρίδη ιδιοκτήτρια μιας βιοτεχνίας με χειροποίητα είδη υαλουργίας, η οποία προσέφερε στην ίδια εισοδήματα 35.054 χιλιάδων ευρώ και στον σύζυγό της άλλα 17.701 όπως δήλωσε η ίδια στο πόθεν έσχες για το 2014.

Αυτό που όμως είναι πιο εντυπωσιακό είναι οι καταθέσεις του ζευγαριού, που φτάνουν τα 636.713 ευρώ. Μάλιστα τα 159.382 εξ αυτών βρίσκονται ασφαλή στην UBS της Ελβετίας.

Στην περιουσία τους, μάλιστα, πρέπει να προστεθούν και μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων (UBS (LUX) MONEY, Market Funt, P-ACC) αξίας 249.999,5 ευρώ.

Η βουλευτής δήλωσε επίσης την ιδιοκτησία τριών ΙΧ (το ένα σε ακινησία) και ο σύζυγός της ενός. Το ζεύγος είναι ομόρρυθμοι εταίροι Βιοτεχνίας που συστάθηκε το 2009 με κεφάλαιο εισφοράς περίπου 250.000 ευρώ.