Τρελό γέλιο! Ο δήμος Πάρου έφτιαξε και "ΛΙΜΝΗ". | Τρέμε Βαϊκάλη!

Ο δήμος Πάρου συνεχίζοντας τις συνεχείς του ανακοινώσεις επί παντός επιστητού, δημοσιοποίησε σήμερα «κατόρθωμα» για την «ανάπλαση «λίμνης» στη Μάρπησσα, που τις επόμενες ημέρες θα έχει και ψάρια!

Η ανακοίνωση του δήμου Πάρου έχει ως εξής:

«Με τη συμβολή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πάρου δημιουργήθηκε ένα περιβαλλοντικό στέκι που αναδεικνύει τις μοναδικές ιδιαιτερότητες της φύσης στο Δρυό, το οποίο αποτελούσε χρόνιο αίτημα της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας.

Οι παρεμβάσεις που έγιναν, μεταξύ άλλων, περιελάμβαναν τη διαμόρφωση και την ανάπλαση του εσωτερικού της λίμνης και του περιβάλλοντος χώρου, και την αρχιτεκτονική της αναβάθμιση με τη τοποθέτηση αναβλύζοντος βράχου. 

Τις επόμενες ημέρες στη λίμνη θα τοποθετηθούν ψάρια, πάπιες και νούφαρα που αναμένονται  να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών και η περιοχή να γίνει σημείο συνάντησης και χώρος ψυχαγωγίας για τους τουρίστες αλλά και τους κατοίκους όλης της Πάρου.

Με γνώμονα πάντα την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την ανάδειξη και την αξιοποίηση των λιμνών στο Δρυό, με σκοπό την αειφόρο αλλά και την οικοτουριστική ανάπτυξη της περιοχής».