Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλ@ακες

Με επιστολή της στις 3/10/2016 η διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κυκλάδων, κ. Μαρκέλλα Παραμυθιώτου, έκανε γνωστή την αναστολή λειτουργίας του νηπιαγωγείου Μαρμάρων Πάρου.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή της η κ Μαρκέλλα Παραμυθιώτου, έγραψε:

«[…] Πριν την απόφαση της αναστολής λειτουργίας του Νηπιαγωγείου διενεργήθηκε ευρύς κοινωνικός διάλογος από τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης με φορείς της Πάρου και ειδικότερα με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου, την Ένωση Γονέων Πάρου, το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάρου, τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Δημοτικών σχολείων και τις Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων Πάρου κατά τον οποίο (…)».

Μήπως θα μπορούσε έστω και ΕΝΑΣ δημοτικός σύμβουλος να μας ενημερώσει πότε και πού έγινε αυτός ο «ευρύς κοινωνικός διάλογος», ώστε να μάθουμε και εμείς πότε συζητήθηκε αυτό το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και πότε λήφθηκαν οι αποφάσεις, καθώς το μόνο που θυμόμαστε είναι το κοινό ψήφισμα για να μην κλείσει το νηπιαγωγείο Μαρμάρων.

Εκτός, αν άλλα αποφασίζει το δημοτικό συμβούλιο (Βλ.: ψήφισμα για να μη «φύγει» το ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ) και άλλα τελικά αποφασίζονται πίσω από την πόρτα δημάρχου…

Fileleutheros