Δελτίο τύπου δήμου Πάρου για επίσκεψη Κωβαίου στον αγροτικό συνεταιρισμό

Από το γραφείο δημάρχου Πάρου δόθηκε στη δημοσιότητα δελτίο τύπου σχετικά με την επίσκεψη του κ. Κωβαίου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό. Το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

«Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2016, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πάρου, κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ., όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Τσιγώνια, με τον Διευθυντή κ. Αλέξη Γκόγκα και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και ο Συνεταιρισμός καθώς και το θέμα της ανακύκλωσης φυτικών αποβλήτων, η οποία γίνεται στο νησί αποκλειστικά και μόνο από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό. 

Τέλος, αποφασίστηκε από κοινού να πραγματοποιούνται παρόμοιες συναντήσεις σε τακτική βάση για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού.  

Η Δημοτική Αρχή στηρίζει τον πρωτογενή τομέα και βρίσκεται στο πλευρό των παραγωγών, διότι ο πρωτογενής τομέας μαζί με τον τουρισμό είναι ο στυλοβάτης όχι μόνο της τοπικής αλλά και της εθνικής οικονομίας».