Δράσεις του συλλόγου γυναικών Νάουσας Πάρου

Ο σύλλογος γυναικών Νάουσας δημοσιοποίησε τις δραστηριότητες που έχει προγραμματίσει για το επόμενο χρονικό διάστημα:

Καλλιτεχνικά εργαστήρια

Συνεχίζονται και φέτος τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου με: α) Χορωδία, β) Θεατρική Ομάδα, (ο χώρος, η μέρα και οι ώρες που θα πραγματοποιούνται οι πρόβες, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες).

Εργαστήρι «ανταλλαγή μυστικών»

Το εργαστήρι «ανταλλαγής μυστικών» θα λειτουργήσει για μία ακόμα χρονιά στη στέγη του συλλόγου στη θέση «Παναγία-Μύλοι» Νάουσας.

Εργαστήρι ψηφιδωτού

Ξεκινάει για μία ακόμα χρονιά το εργαστήρι ψηφιδωτού του συλλόγου γυναικών Νάουσας.

Η πρώτη συνάντηση και για τις δύο αυτές δράσεις, για καθορισμό ημέρας και ώρας διεξαγωγής των μαθημάτων, θα γίνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 17:00 στην αίθουσα τέχνης Αγίου Αθανασίου Νάουσας.

Περισσότερες πληροφορίες στην κ. Μαργαρίτα Σπύρου, τηλ.: 22840-51535 / 52468 και 6978 446361.

Κίνηση υγεία

Ο σύλλογος γυναικών Νάουσας συνεχίζοντας την προσπάθεια να ενεργοποιηθεί ο πληθυσμός μεγαλύτερης ηλικίας στην ιδέα της άθλησης και γενικότερα της κίνησης, θα λειτουργήσει: α) Τμήμα Γυμναστικής για τρίτη χρονιά υπό την καθοδήγηση της κ. Στέλλας Ανδριέλου και β) Τμήμα ελαφράς πεζοπορίας, (σε μέρα και ώρα που ανακοινώνεται έγκαιρα). Οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιούν διαδρομές που θα συνδυάζονται με το μηνιαίο περίπατο που πραγματοποιεί ο σύλλογος, με κατάληξη τον καφέ σε διάφορα σημεία και κουβέντα!

Περισσότερες πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής στην κ. Μαρία Τριπολιτσιώτου-Τσουνάκη, τηλ.: 22840-52555, 6974 092618, (πρωινές ώρες).

Μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών

Σε συνεργασία με κέντρο ηλεκτρονικών υπολογιστών θα πραγματοποιηθούν από το σύλλογο μαθήματα για τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τα μαθήματα θα απευθύνονται σε κάθε επίπεδο γνώσης της χρήσης των υπολογιστών, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Συγκέντρωση τροφίμων

Ο σύλλογος συνεχίζει την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί ως εξής: α) Σε άτομα και οικογένειες του χωριού, όπως κάθε φορά. β) Σε φορείς, κινήσεις κλπ. οργανισμούς, για τις ανάγκες των οποίων θα έχει ενημερωθεί ο σύλλογος. Τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρώνονται στην αίθουσα τέχνης του Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα κάθε Σάββατο και ώρες 17:00-19:00.

Περισσότερες πληροφορίες στην κ. Ελευθερία Μπαρμπαρίγου, τηλ.: 22840-51402 και 6945 533328.