Fileleutheros Πάρος - Αιρετική πολιτική άποψη

View Original

Υποψηφιότητα Γρηγορίας | Τι αλλάζει στον τοπικό πολιτικό χάρτη

ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΠΡΩΤΟΛΑΤΗ

Η αποκλειστική δήλωση της κ. Γρηγορίας Πρωτολάτη, στη «Φωνή της Πάρου», για τη διαθεσιμότητά της στις επόμενες δημοτικές εκλογές, έφερε τα πάνω κάτω στον τοπικό πολιτικό χάρτη.

Η κ. Πρωτολάτη, δεν κάθισε όπως στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές που έμεινε εκτός νυμφώνος καθώς άργησε να δημοσιοποιήσει τη σκέψη της. Αυτή τη φορά κατανόησε ότι πρέπει να δηλώσει «παρών», αφού μετά τη θερινή σεζόν μπαίνουμε ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο για τις δημοτικές εκλογές.

Η κ. Πρωτολάτη, κατανόησε ακόμα, ότι είναι αδύνατον η Πάρος να πάει σε δημοτικές εκλογές με κύριους υποψηφίους δύο άτομα από τον πολιτικό χώρο της ΝΔ. Ακόμα, είδε ότι ο πολιτικός της χώρος (ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ.), για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια βλέπει ένα ενδιαφέρον των ψηφοφόρων –έστω και δημοσκοπικό για την ώρα- και αυτό πιθανόν να της έδωσε νότα αισιοδοξίας.

Όποια κι αν είναι η συνέχεια, αυτό που έχει σημασία είναι ότι η κ. Πρωτολάτη έχει δικαίωμα για να διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχία και φυσικά είναι αποδεδειγμένα ένα στέλεχος της αυτοδιοίκησης με εμπειρία διοίκησης.