Fileleutheros Πάρος - Αιρετική πολιτική άποψη

View Original

Ούτε ευρώ ο δήμος Πάρου για τα αδέσποτα παρά τη Σύμβαση!

PAWS - Paros Animal Welfare Society

Επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους χορηγούς, δωρητές και φίλους μας ότι δυστυχώς μέχρι σήμερα και παρόλες τις συνεχείς και αδιάκοπες προσπάθειες μας, ο Δήμος δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει την απαιτούμενη διαδικασία για την υπογραφή της πρώτης Σύμβασης ποσού 30.000 ευρώ (συν ΦΠΑ) όπως εξάλλου είχε και δημόσια ανακοινώσει στις 10 Αυγούστου 2023!

Σύμφωνα δε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του, δεν προβλέπεται να λάβουμε μια πρώτη δόση (9-10.000 ευρώ περίπου) πριν τον ερχόμενο Δεκέμβριο!...

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που μας στηρίζετε μέχρι στιγμής με τις ευγενείς δωρεές σας, γιατί δυστυχώς, μέρα με τη μέρα εξαντλούμαστε οικονομικά!..

Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι τα τελευταία 9 χρόνια ( ! ) το καταφύγιο δεν έχει λάβει καμία απολύτως οικονομική στήριξη από τον Δήμο, το δε σχετικό «Συμφωνητικό Συνεργασίας» που υπογράψαμε μεταξύ μας στις 18 Ιουλίου 2022(!) δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί!..

Όπως δε είναι ήδη γνωστό, σήμερα, φιλοξενούμε πάνω από 90 αδέσποτα σκυλιά και γατιά στο καταφύγιό μας, όλα τσιπαρισμένα στο όνομα του Δήμου Πάρου!