Fileleutheros Πάρος - Αιρετική πολιτική άποψη

View Original

Ολοκληρώθηκε η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η μεγαλύτερη έκθεση παραγωγών artisanal προϊόντων και προϊόντων delicatessen, πραγματοποιήθηκε από το Σάββατο 4 έως και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, στο MEC Παιανίας. Ο απολογισμός της έκθεσης έκλεισε με θετικό πρόσημο παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν παρευρέθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, άλλα κυβερνητικά στελέχη, εκπρόσωποι από τις περιφέρειες της χώρας, καθώς ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Γαστρονομίας, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Ζαννετίδης Φιλήμονας.

Στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition 2023 συμμετείχαν 275 εταιρείες και επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα που ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή και την εμπορία τροφίμων και ποτών, καθώς και 10 εταιρείες από την Ιταλία σε ειδική ενότητα. Σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα καταγράφηκαν χιλιάδες επαγγελματίες της εστίασης, του χονδρικού εμπορίου, και του ξενοδοχειακού κλάδου.

Τέλος, στο πλαίσιο της ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023 πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 500 B2B ραντεβού με ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις από τον ξενοδοχειακό κλάδο.