Fileleutheros Πάρος - Αιρετική πολιτική άποψη

View Original

ΣΟΚ! Ο Κωβαίος ομολόγησε ότι πετούσε παράνομα τα σκουπίδια

Ο τέως δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, φιλοξενήθηκε χθες (23/5/2024), στο διαδικτυακό ραδιόφωνο parosvoice και στην εκπομπή «Πρωινή Φωνή», με τους Νίκο Ραγκούση Λαουτάρη και Δημήτρη Τσερεντζούλια.

Ο κ. Κωβαίος προκειμένου να υπεραμυνθεί των ψευδών δηλώσεων του κατά τη διάρκεια της λογοδοσίας (ΔΕΣ ΕΔΩ), ξεκίνησε να κατακρίνει τη νυν δημοτική Αρχή περί των απορριμμάτων στους δρόμους. Όλα θα τελείωναν καλά, καθώς η απερχόμενη δημοτική Αρχή του κ. Κωβαίου, μη έχοντας να καταλογίσει τίποτα επί της ουσίας στο έργο του σημερινού δήμου, επικεντρώνεται σε κάθε λαϊκισμό που «σπέρνεται» ως φήμη δεξιά και αριστερά, ενώ γνωρίζει πολύ καλά πώς έχει δημιουργηθεί το ζήτημα με τα σκουπίδια στους δρόμους και την υποστελέχωση που υπάρχει στο προσωπικό.

Ο κ. Κωβαίος, στη συνέχεια της τοποθέτησής του, άρχισε να απαριθμεί τους τρόπους για το πώς πρέπει να αντιδράσει η διοίκηση Κ. Μπιζά… και έπλεξε το εγκώμιο των δικών του ημερών, όπως και τον τρόπο που διαχειρίστηκε το προσωπικό ακόμα και σε οχήματα «αρπάγη», άσχετα του ότι δεν είχαν ειδικότητα χειριστή!

Το σώου!

Στη συνέχεια, ο κ. Κωβαίος, στην ερώτηση «πού θα πάνε τα απορρίμματα κι αν υπάρχουν χώροι», απάντησε (για να αποκρύψει τις ευθύνες του για τη μη ύπαρξη νέου –δεύτερου- κυττάρου επί χρόνια στον ΧΥΤΑ) υπερήφανα ως εξής:

«Τα πετούσαμε ακόμα και παράνομα. Το παραδεχόμαστε! Παράτυπα στο Ζευκλάκι!».

Επί της ουσίας για όποιον/α θυμάται –ειδικά στο Ζευκλάκι- είχαμε τα τελευταία καλοκαίρια πυρκαγιές και ερωτήσεις από τη Λαϊκή Συσπείρωση γι’ αυτό, αλλά και καταγγελίες για τη συσσώρευση σύμμεικτων απορριμμάτων εκεί (ΔΕΣ ΕΔΩ). Σε όλο αυτό το διάστημα η δημοτική αρχή του κ. Κωβαίου, δεν γνώριζε τίποτα!

Επίσης, -και πάλι ειδικά για το Ζευκλάκι- θυμίζουμε ότι για την κατάσβεση πυρκαγιών απασχολήθηκε επανειλημμένα το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πάρου και επιβαρύνθηκε ο έλληνας φορολογούμενος, ενώ δημιουργήθηκε (ελέω της πυρκαγιάς) και τοξικότητα στην ατμόσφαιρα.

Χθες, ήρθε ο κ. Κωβαίος να πει ανερυθρίαστα ότι πετούσε παράνομα τα απορρίμματα και είχε μετατρέψει το Ζευκλάκι σε ανεξέλεγκτη χωματερή. Αλήθεια, ακούει ο εισαγγελέας;

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να ακούσετε τις δηλώσεις του κ. Κωβαίου στο 1.05:44