Fileleutheros Πάρος - Αιρετική πολιτική άποψη

View Original

Συνεδρίαση ΔΕΥΑΠ στις 14/6/24 | Τα θέματα

Η ΔΕΥΑ Πάρου θα συνεδριάσει την Παρασκευή, 14 Ιουνίου και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεών της στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικιάς, για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Αίτημα της αναδόχου εταιρείας εκτέλεσης του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου αμιάντου Αγκαιριάς» για παράταση της χρονικής διάρκειας εκτέλεσης των εργασιών.

Θέμα 2ο: Αίτηση παράτασης συμβατικού χρόνου παράδοσης για την προμήθεια με τίτλο:  «Αναβάθμιση συστήματος Τηλεμετρίας για ολοκληρωμένη διαχείριση υδατικού ισοζυγίου και ενεργειακού αποτυπώματος της ΔΕΥΑ Πάρου».

Θέμα 3ο: Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής κατασκευής του έργου: «Επεκτάσεις εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Δρυού».

Θέμα 4ο: Έγκριση των Πρακτικών ΙΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Ενοικίαση μονάδας αφαλάτωσης θαλασσινού νερού δυνατότητας παραγωγής 600 κυβικών  μέτρων πόσιμου νερού ανά ημέρα ».

Θέμα 5ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για τον ανοιχτό διαγωνισμό με  αντικείμενο: «Προμήθεια Καυσίμων».

Θέμα 6ο: Σύναψη σύμβασης ενεχυρίασης και εκχώρησης απαίτησης από ασφαλιστική σύμβαση σε ασφάλεια της με αρ. 500000000038822/15.09.2023 σύμβασης δανείου με την ανώνυμη τραπεζική εταιρεία με την επωνυμία «Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία» και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων.

Θέμα 7ο: Αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος 2024

Θέμα 8ο: Τέταρτη (4η) Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2024

Θέμα 9ο: Τροποποίηση συμφωνητικού μίσθωσης χώρου γεώτρησης, λόγω αλλαγής ιδιοκτήτη.

Θέμα 10ο: Έγκριση ανάθεσης παροχής υπηρεσιών για την κάλυψη επειγουσών αναγκών.

Θέμα 11ο: Αιτήσεις καταναλωτών.