Fileleutheros Πάρος - Αιρετική πολιτική άποψη

View Original

Το ποδόσφαιρο του Μαρπησσαϊκού επιστρέφει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων

Οι «Αργοναύτες» γυρίζουν στο σπίτι τους, καθώς ο ποδοσφαιρικός ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός επιστρέφει στη φυσική του έδρα.

Σ’ αυτό το γήπεδο ο σύλλογος της Μάρπησσας, έχει γράψει τη δική του ιστορία και σ’ αυτό το ασφαλές και σύγχρονο γήπεδο -για τα στάνταρ των Κυκλάδων- το σωματείο ελπίζει στην αναγέννηση του ποδοσφαιρικού τμήματος από τις μικρότερες ηλικίες έως και το ανδρικό τμήμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μαρπησσαϊκού: «[…] ο σύλλογος μας με το ανδρικό του τμήμα  έδινε πάντα  το παρών στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ Κυκλάδων και έμεινε εκτός μόνο τις χρονιές που στήριζε διάφορες συνεργασίες με άλλους αθλητικούς συλλόγους στο νησί μας. Αυτό έκανε και ήταν και πρωτοπόρος τα τελευταία χρόνια με ότι δυνάμεις μπορούσε σε έμψυχο και όχι μόνο υλικό στην δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας στην Πάρο, κάτι όπου από την αρχή ο όλος σχεδιασμός δεν ήταν έτσι όπως τον ονειρεύτηκαν τα ιδρυτικά μέλη.

Έτσι πολύ γρήγορα οι συνέταιροι έγιναν πάλι αντίπαλοι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Με γνώμονα λοιπόν ότι αυτό το εγχείρημα δεν μπήκε ποτέ σε ένα ασφαλές λιμάνι και αφέθηκε να το χτυπάμε τα κύματα πάρθηκε η μεγάλη απόφαση από τους ανθρώπους του συλλόγου και όχι μόνο για τη δημιουργία του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος από τη νέα αθλητική χρονιά στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Κυκλάδων…

Με βατούς στόχους και κρατώντας τη σημαία χαμηλά μ’ ένα κράμα νέων και μεγαλύτερων αθλητών που έχουν τιμήσει τη φανέλα μας. Πιστεύουμε ότι βαδίζουμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας για τον Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟ. Η επιστροφή είναι γεγονός με το ραντεβού να δίνεται στο νέο ανακαινισμένο γήπεδο στη Μάρπησσα».