Fileleutheros Πάρος - Αιρετική πολιτική άποψη

View Original

Επανήλθε η ηρεμία στην Αντίπαρο | Τα ερωτήματα προς το Λιμεναρχείο μένουν!

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου, σύμφωνα με την οποία μετά από καταγγελία επιχείρησης σταμάτησε η προπόνηση κολυμβητών και ιστιοπλόων στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, ο Όμιλος με νέα του ανακοίνωση ενημερώνει ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται:

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Σύλλογος Μ.Ε.Α.Σ ΩΛΙΑΡΟΣ θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι  σχετικά με την  αθλητική δραστηριότητα του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου στην παραλία του Άγιου Σπυρίδωνα.

Βρέθηκε λύση μεταξύ του ομίλου και του επιχειρηματία, στο θέμα που δημιουργήθηκε και μας γνωστοποιήθηκε από το λιμεναρχείο. Οι προπονήσεις των αθλητών της κολύμβησης και της ιστιοπλοΐας θα συνεχιστούν κανονικά από αύριο.

Ζητάμε συγνώμη στους γονείς και τους αθλητές μας για την αναστάτωση.

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς, που υποστηρίξατε τον σύλλογο για το καλό των παιδιών μας. Συνεχίζουμε για τα παιδιά μας (τους μικρούς μας αθλητές)».

Ερωτήματα

Ο Ν.Ο. Αντιπάρου, πολύ ορθά έπραξε και ενημέρωσε άμεσα τους πολίτες της Αντιπάρου, για ό,τι του γνωστοποιήθηκε αρχικά από τον Σταθμό του Λιμεναρχείου στην Αντίπαρο.

Στη συνέχεια –και πάλι καλώς- ο Ναυτικός Όμιλος ενημέρωσε ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται.

Παρά ταύτα, εγείρονται ορισμένα ερωτήματα:

1. Το Λιμεναρχείο πώς γίνεται την Κυριακή να ενημερώνει ότι πρέπει να σταματήσουν οι προπονήσεις λόγω καταγγελίας και πάντα σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Ναυτικό Όμιλο (ΔΕΣ ΕΔΩ) και λίγο μετά να ενημερώνει και πάλι ότι οι προπονήσεις μπορούν να συνεχιστούν.

2. Επειδή, οι ενημερώσεις προς τον Ναυτικό Όμιλο από το Λιμεναρχείο φάσκουν και αντιφάσκουν, μήπως θα έπρεπε να υπάρξει μία ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα για το τι ακριβώς έγινε, ώστε να μην είναι και εκτεθειμένα τα στελέχη του Λιμεναρχείου στην Αντίπαρο;