Fileleutheros Πάρος - Αιρετική πολιτική άποψη

View Original

Καλοκαιρινή παράσταση του ΧΟΝ στη Νάουσα

Ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας, επέστρεψε την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, στο γνώριμο και πάντα φιλόξενο χώρο του προαυλίου του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, για μια μεγάλη χορευτική παράσταση υπό τον τίτλο: «Με του βοριά τ' αγέρι».

Χορευτές απ' όλα τα τμήματα του συλλόγου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από τις Κυκλάδες, το Ιόνιο και τα Δωδεκάνησα, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκαν οι χοροδιδάσκαλοι Μαρουσώ Κονταράτου, Σταματίνα Τσουνάκη και Γαρυφαλιά Κονταράτου. Μουσική έπαιξαν οι Μανώλης Δελέντας (βιολί), Φανούρης Πετρόπουλος (λαούτο, τσαμπούνα) και τα τραγούδια ερμήνευσε η Διονυσία Παππούλη.

Στην ίδια παράσταση επίσης, ο ΧΟΝ είχε τη χαρά να φιλοξενήσει τη Θρακική Εστία Κατερίνης, οι χορευτές της οποίας παρουσίασαν χορούς από τη δυτική Θράκη και την ανατολική Ρωμυλία. Το πρόγραμμα παρουσίασαν οι Στεφανία και Γιάννης Χατζόπουλος.

Με την ευκαιρία της δημοσίευσης το ΔΣ του ΧΟΝ ευχαριστεί τους συντελεστές της παράστασης και ιδιαίτερα το φιλοξενούμενο συγκρότημα και τους συγχαίρει για το άψογο αποτέλεσμα, καθώς και τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που βοήθησαν με κάθε τρόπο τόσο στην παράσταση, όσο και στην προετοιμασία του γλεντιού την επόμενη ημέρα.

Επίσης, ο ΧΟΝ ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους τον δήμο Πάρου, το νηπιαγωγείο Νάουσας για την παραχώρηση αιθουσών του, το εκκλησιαστικό συμβούλιο Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου για την παραχώρηση του προαυλίου, καθώς και τους ευγενικούς χορηγούς του.