Απάντηση στα γνωστά φερέφωνα | Της Μ. Χανιώτη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ...

Πόσο δειλός φαίνεται κανείς όταν αδυνατεί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, βλάπτοντας τον «αντίπαλο» με ευτελή μέσα. Αλήθεια τι τρομερή σύμπτωση!

Τη μια μέρα να θέτω ερωτήματα γύρω από το Περιβαλλοντικό συνέδριο για την κατάργηση της πλαστικής σακούλας και την επόμενη μέρα, αντί για απάντηση επί της ουσίας στο θέμα για τις σκανδαλώδεις απευθείας αναθέσεις του ποσού των 21.500 ευρώ (!), να γίνονται ευτελή σχόλια εις βάρος μου με την αναφορά μιας περίπτωσης μόλυνσης του περιβάλλοντος που αφορά όχι εμένα αλλά συγγενικά μου πρόσωπα. 

Πόσο μεγάλο λάθος... που βέβαια οφείλεται στην αδυναμία να εξηγηθούν οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ σπατάλες που για πολλοστή φορά πραγματοποιούνται από την δημοτική αρχή με τα χρήματα των Παριανών. Απελπισία μόνο δείχνετε κύριοι, και προσπάθεια να συγκαλύψετε τα σκάνδαλα των προστατευόμενών σας.

Λίγα λόγια για το θέμα γιατί σε μένα δεν αρέσει η συγκάλυψη. Το γεγονός όντως συνέβη, παρά τη θέληση των συγγενών μου, οι οποίοι ανέθεσαν σε κάποιον μεταφορέα να μεταφέρει ορισμένα παλιά αντικείμενα στον ΧΥΤΑ, τα οποία εκείνος κακώς έρριψε σε ρέμα προς  διευκόλυνση του. Τα αντικείμενα αυτά αφορούσαν επιχείρηση που κάποτε διατηρούσα με τον πατέρα μου και στη συνέχεια ανέλαβε ο αδελφός μου. Η μεταφορά αυτή έγινε την Άνοιξη του 2016!

Πριν 10-15 μέρες, όπως πληροφορήθηκα η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου καθάρισε το ρέμα, και μετέφερε όλα εκείνα τα αντικείμενα που επί χρόνια υπήρχαν στην περιοχή αφού όπως φαίνεται υπήρχε μια μικρή χωματερή όπως δυστυχώς και σε πολλές περιοχές του νησιού μας... ο αρμόδιος υπάλληλος φωτογράφησε «τα λάφυρα» και παρέδωσε τις φωτογραφίες στον ανώτερο του. Τόσες ημέρες καμία ειδοποίηση για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα δεν υπήρξε ούτε σε εμένα προσωπικά αλλά ούτε και σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς μου. Καμία κλήση για απολογία ως όφειλαν να πράξουν...

Εντελώς τυχαία, ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ, οι φωτογραφίες «λάφυρα» διέρρευσαν- παραδόθηκαν σε φιλικό ΜΜΕ της Δημοτικής αρχής, που αποτελεί και φερέφωνό της, με σκοπό να με χτυπήσουν προσωπικά κάτι που δεν γίνεται για πρώτη φορά βεβαίως αλλά κάθε φορά που με κάποιο τρόπο βγαίνουν «άπλυτα στην φόρα».

Είναι η γνωστή τακτική των ανήμπορων να δώσουν πειστικές εξηγήσεις κι επιλέγουν τακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές... Πολύ ευτελές εκ μέρους σας, Κύριοι. 

Χρησιμοποιήσατε ένα φθηνό τρόπο να με μειώσετε, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ότι ποτέ δεν θα προέβαινα σε μια παρόμοια πράξη. Ευτυχώς ο κόσμος με γνωρίζει πολύ καλά, γιατί εγώ ΔΕΝ είμαι χθεσινή και η Περιβαλλοντική συνείδησή μου είναι σε όλους γνωστή με πράξεις.

Σε κάθε περίπτωση επιφυλάσσομαι γιατί αυτό ΔΕΝ θα τελειώσει εδώ....και βέβαια αυτές οι πρακτικές και οι άμεσε ή έμμεσες απειλές που εχθές δέχτηκα, ΔΕΝ είναι ικανές να μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ...

Καλημέρα σας Κύριοι...