Αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση... για τα Lidl από τον δήμο Πάρου!

11.jpg

Ξε(πε)ρνώντας κάθε όριο λαϊκισμού και αδιαφορώντας για την ανοησία -που πολιτικά τους συμφέρει- περί του «όλοι μαζί», η γαλάζια πλειοψηφία του δήμου Πάρου, χθες (Σάββατο 28/3/20), ξεπέρασε τον εαυτό της και προσπάθησε για μία ακόμη φορά να διχάσει την τοπική κοινωνία.

Έτσι, μέρα αργίας και πρώτες βραδινές ώρες χθες, χρησιμοποίησε το επίσημο blog του δήμου Πάρου –που τους θυμίζουμε ότι δεν είναι τσιφλίκι του παππού τους-, χρησιμοποίησε δημοτικούς υπαλλήλους και δημοσίευσε δελτίο Τύπου για να κάνει κριτική στο 50% του δημοτικού συμβουλίου, για μία ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, η οποία ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ!

Πιο συγκεκριμένα η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου την Παρασκευή (27/3), έστειλε μία ανακοίνωση στις μία το μεσημέρι, την οποία ανακάλεσε λίγο αργότερα με προτροπή προς τα ΜΜΕ να μη τη δημοσιεύσουν. Παρά ταύτα, η γαλάζια πλειοψηφία του δήμου Πάρου –ξε(πε)ρνώντας τον εαυτό της- έκανε unfair πολιτική κίνηση, χρησιμοποιώντας μία ανακοίνωση της αντιπολίτευσης η οποία είχε ακυρωθεί στην πράξη!

Για την ιστορία η ανακοίνωση της δημοτικής πλειοψηφίας (αν ήθελαν οπωσδήποτε να την εκδώσουν ας το έκαναν ως συνδυασμός…), έχει ως εξής:

«Σε απάντηση της χθεσινής "καταγγελίας" της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου για τα έργα που γίνονται στη περιοχή του Μώλου, που είναι ενταγμένη στο δίκτυο Natura 2000, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι τα έργα εκτελούνται κατ'αρμοδιότητα από το Επαρχείο Πάρου και τη Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και έχουν λάβει όλες τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις.

Λυπούμαστε για όποια αναστάτωση προκάλεσε στον τοπικό πληθυσμό η άστοχη προσπάθεια της Λαϊκής Συσπείρωσης να κάνει αντιπολίτευση και να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις, αγνοώντας τις αρμοδιότητες του Δήμου Πάρου».