Το λεφτόδενδρο της Πάρου δε φτάνει για τα μικρά παιδιά…

Λίγο πριν την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς με τη συνδρομή εταιρείας από την Κρήτη, μπήκαν στα σχολεία του νησιού φίλτρα νερού στις βρύσες των αυλών των σχολείων.

Στον αγιασμό που ακολούθησε, η δημοτική αρχή «εκμεταλλεύτηκε» την τοποθέτηση των φίλτρων από την εταιρεία και είπε ύμνους αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν δική της πρωτοβουλία κλπ.

Αφού έβγαλε τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας ο επικεφαλής της δημοτικής αρχής και έκανε μάλιστα και ειδική μνεία για την ανακύκλωση στην οποία πρέπει να βοηθήσουν οι μαθητές, υποσχέθηκε στα παιδιά δωρεάν παγούρια, ώστε να έχουν μαζί τους με νερό.

Σήμερα, αν και ολοκληρώνεται η χρονιά σε λίγες μέρες, οι μικροί μαθητές ακόμα περιμένουν την υπόσχεση… Έτσι, μπήκαν από μικροί στο νόημα της πολιτικής…

Τέλος, σημειώνουμε ότι μια μαζική αγορά σχολικών παγουριών είναι δύσκολο να στοιχίσει πάνω από 1000-2000 ευρώ. Δηλαδή, όσο κοστίζει μία διαφήμιση της δημοτικής αρχής για την προώθηση του τουρισμού σε τοπικά Μέσα, από την οποία φυσικά για μία ακόμα φορά είναι αποκλεισμένος ο «Fileleutheros», ως συνήθως.