Διάκριση για το γυμνάσιο Παροικιάς

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, ολοκληρώθηκε ο ψηφιακός σχολικός διαγωνισμός «Λέμε ΟΧΙ στον Σχολικό και Διαδικτυακό Εκφοβισμό», με πολυάριθμες συμμετοχές σχολείων και μαθητικών κοινοτήτων. Ο διαγωνισμός αποτελεί προϊόν κοινής πρωτοβουλίας του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας και του British Council, με την έγκριση του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Στον διαγωνισμό φέτος, μετείχαν 299 ομάδες αποτελούμενες από 1.138 μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού και Α’, Β’, Γ’ γυμνασίου, σε σύνολο 116 σχολείων από όλη την Ελλάδα. Τιμητικό βραβείο για τη συμμετοχή του απονεμήθηκε στο γυμνάσιο Πάρου για την πιο τεκμηριωμένη εργασία: «Stop Bullying, Η φωτογραφία».

Από το γυμνάσιο Παροικιάς συμμετείχαν οι μαθήτριες: Αργυρού Κατερίνα Α1, Θαλασσοχωρίτη Χάρις Γ1, Ζουμή Κατερίνα Γ1, Παπαδάκη Μαρία-Αγάπη Γ4, Σιφναίου Μαριάντζελα Γ4, ενώ υπεύθυνος εκπαιδευτικός ήταν ο κ. Στιβακτάς Κωνσταντίνος.

Τέλος, σε ανακοίνωση το σχολείο συγχαίρει την προσπάθεια των μαθητριών με τη συμμετοχή του συναδέλφου και εύχονται και άλλες επιτυχίες!