Μόνο μία υποψηφιότητα για μέλος στην τοπική της ΝΔ | Κανείς για πρόεδρος!

Με δημόσια επιστολή της απερχόμενης προέδρου της δημοτικής τοπικής οργάνωσης ΝΔ Πάρου Αντιπάρου, Ιφιγένειας Χατζηγεωργίου, έγινε γνωστό ότι για τη θέση του προέδρου της τοπικής, δεν υπάρχει καμία υποψηφιότητα, για τις εσωκομματικές εκλογές στις 24/10/2021!

Η κ. Χατζηγεωργίου διευκρινίζει ότι δε θα είναι υποψήφια κατόπιν ώριμης σκέψης κι αυτό είναι γνωστό στους φίλους και συνεργάτες της καθώς και στα κομματικά όργανα εδώ και πολύ καιρό.

Ακόμα, η κ. Χατηγεωργίου μεταξύ άλλων σημειώνει: «[…] Πρώτα από όλα θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον κόσμο της Πάρου και της Αντιπάρου που αγκάλιασε την υποψηφιότητα μου από την πρώτη στιγμή, τον Απρίλιο του 2016 και με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Συγκινούμαι βαθιά όταν σκέφτομαι όλους αυτούς τους ανθρώπους κι ευελπιστώ ότι ανταποκρίθηκα σε ικανοποιητικό βαθμό στις προσδοκίες τους. Σας έχω μέσα στην καρδιά μου και θα είμαι δίπλα σας και κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε (…) Θεώρησα πως μετά από 6 χρόνια έχει κλείσει ο κύκλος μου στην Προεδρία της Τοπικής μας Οργάνωσης και ότι έφτασε η ώρα της ανανέωσης μέσα από νέα πρόσωπα γι αυτό τον λόγο και αποχωρώ, συνεχίζοντας όμως να προσφέρω στη Νέα Δημοκρατία και ως μέλος του Τομέα Παιδείας και ως Μέλος του Μητρώου Στελεχών και από όποιο τομέα κληθώ στο μέλλον θα συνεχίσω να υπηρετώ τη Νέα Δημοκρατία».

Ακόμα, εκφράζει τις ευχαριστίες της στους συνεργάτες της και τα τοπικά ηλεκτρονικά κι έντυπα Μέσα, και κάνει έκκληση στα μέλη της τοπικής οργάνωσης να μετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές χωρίς όμως να υπάρξει καμία υποψηφιότητα για την προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ και με μόνο μία υποψηφιότητα για μέλος.