Οι πρόγονοί μας (μέρος 6ο) | Toυ Ευαγ. Ν. Καστανιά

KASTANIAS.jpg

Γεννηθέντες του 1857 στις Λεύκες: Αλιπράντης Νικόλαος του Γεωργίου, Αρκάς Νικόλαος του Γεωργίου, Λουκής Ιωάννης του Θεοδώρου, Λουκής Νικόλαος του Λουκά, Μαυραγκάς Αντώνιος του Εμμανουήλ, Παρούσης Γεώργιος του Εμμανουήλ (το επίθετο δεν υπάρχει σήμερα στις Λεύκες), Ρούσσος Γεώργιος του Νικόλαου, Ρούσσος Αγγελής του Ιωάννη, Ραγκούσης Φραγκίσκος του Αντωνίου, Ραγκούσης Ζωρζής ή Γεώργιος του Ιωάννη, Σκανδάλης Θεόδωρος του Ιωάννη, Σκανδάλης Ιωάννης του Γεωργίου, Σκορδίλης Γεώργιος του Αγγελή, Σκιαδάς Κωνσταντίνος του Αβραάμ, Σκιαδάς Νικόλαος του Γεωργίου, Σκιαδάς Μπενέτος του Γεωργίου, Χανιώτης Αντώνιος του Νικόλαου, Χανιώτης Εμμανουήλ του Μιχαήλ, Χριστόφορος Μιχαήλ του Χρήστου, Ρούσσος Νικόλαος του Μιχαήλ.

Γεννηθέντες του 1858 στις Λεύκες: Αρκάς Χρουσής του Κωνσταντίνου, Γαβαλάς Γεώργιος του Αντωνίου, Γαβαλάς Ιωάννης του Αλέξανδρου, Καλογεράκης του Ιωάννη του Παναγιώτη (το επίθετο δεν υπάρχει σήμερα στις Λεύκες), Ξενάκης Κωνσταντίνος του Νικόλαου, Παντελαίος Ιωάννης του Στέφανου, Παντελαίος Μιχαήλ του Πέτρου, Ραγκούσης Αντώνιος του Νικόλαου, Ραγκούσης Αντώνιος του Ζώρζη, Ραγκούσης Βασίλειος του Στυλιανού, Ρούσσος Δημήτριος του Ιωάννη, Χανιώτης Γεώργιος του Ιακώβου, Χανιώτης Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Χανιώτης Ιωάννης του Γεωργίου.

Γεννηθέντες του 1859 στις Λεύκες: Ασπρόπουλος Γεώργιος του Θεοδώρου (το επίθετο δεν υπάρχει σήμερα στις Λεύκες), Γεμελιάρης Μιχαήλ του Παρασκευά, Γκίκας Ιωάννης του Νικόλαου, Κυδωνιεύς Απόστολος του Γεωργίου, Κρητικός Ανδρέας του Κωνσταντίνου, Κονταράτος Γεώργιος του Ιωάννη, Παντελαίος Αντώνιος του Δημητρίου, Παντελαίος Στέφανος του Νικόλαου, Περάκης Στέφανος του Γεωργίου, Παντελαίος Θεόδωρος του Δημητρίου, Ρούσσος Πέτρος του Μαρή, Ραγκούσης Αγαπητός του Αντωνίου, Σκιαδάς Γεώργιος του Αθανασίου, Σκιαδάς Νικόλαος του Γεωργίου, Σφακιανός Γεώργιος του Αντωνίου Χανιώτης Ευάγγελος του Βασιλείου.

Γεννηθέντες του 1860 στις Λεύκες: Ζουμής Ιωάννης του Λεονάρδου (γεν. στην Αθήνα), Κοττής Κωνσταντίνος του Δημητρίου, Καντιώτης Κωνσταντίνος του Νικόλαου, Κονταράτος Μάρκος του Μνηγού, Λουκής Πέτρος του Θεόδωρου, Λουκής Γεώργιος του Λουκά, Μπιτζιλαίος Κωνσταντίνος του Ιωάννη, Παρούσης Δημήτριος του Εμμανουήλ, Ραγκούσης Γεώργιος του Νικόλαου, Ραγκούσης Ανδρέας του Αντωνίου, Ρούσσος Αντώνιος του Γεωργίου, Σκανδάλης Στέφανος του Ιωάννη, Χανιώτης Ιάκωβος του Γεωργίου, Χανιώτης Ιωάννης του Κωνσταντίνου, Χανιώτης Μάρκος του Ιωάννη, Χανιώτης Νικόλαος του Κωνσταντίνου.

Γεννηθέντες του 1861στις Λεύκες: Γεμελιάρης Εμμανουήλ του Ζαννή, Καστανιάς Κωνσταντίνος του Νικόλαου, Κυδωνιεύς Ιωάννης του Γεωργίου, Καλαναρχόπουλος Αντώνιος του Ιωάννη (γεν. στην Αθήνα. Το επίθετο δεν υπάρχει σήμερα στις Λεύκες), Λουκής Ιωάννης του Στέφανου, Λουκής Ιωάννης του Γεωργίου, Μοστράτος Λυκούργος του Μάρκου, Παντελαίος Γεώργιος του Νικόλαου, Ραγκούσης Θεολόγος του Αντωνίου, Ραγκούσης Νικόλαος του Ζώρζη, Ραγκούσης Κωνσταντίνος του Ιωάννη, Ρούσσσος Δημήτριος του Ιωάννη, Σκιαδάς Δημήτριος του Γεωργίου, Σκιαδάς Ιωάννης του Ιακώβου, Σκιαδάς Θεόδωρος του Γεωργίου, Σκανδάλης Ιωάννης του Ευσταθίου, Χανιώτης Γεώργιος του Αντωνίου.

Γεννηθέντες του 1862 στις Λεύκες: Λουκής Αντώνιος του Νικόλαου, Μπιτζιλαίος Γεώργιος του Οδυσεύς, Παντελαίος Μοσχονάς του Ιακώβου, Παντελαίος Θεόδωρος του Αντωνίου, Περάκης Φραγκίσκος του Γεωργίου, Ρούσσος Δημήτριος του Νικόλαου, Ρούσσος Μιχαήλ του Γεωργίου, Ραγκούσης Ιωάννης του Γεωργίου, Ραγκούσης Πέτρος του Νικόλαου, Ραγκούσης Ιωάννης του Μοσχονά, Σκιαδάς Γεώργιος του Εμμανουήλ, Σβορώνος Αντώνιος του Ιακώβου (γεν. στην Αθήνα. Το επίθετο δεν υπάρχει σήμερα στις Λεύκες).

Γεννηθέντες του 1863 στις Λεύκες: Αρκάς Φραγκίσκος του Γεωργίου (γεν. στην Αθήνα), Ασπρόπουλος Γεώργιος του Ιωάννη (το επίθετο δεν υπάρχει σήμερα στις Λεύκες), Γαβαλάς Εμμανουήλ του Ιωάννη, Κονταράτος Νικόλαος του Μνήγου, Καστανιάς Μιχαήλ του Θωμά, Κόττης Νικόλαος του Εμμανουήλ, Κόττης Μάρκος του Εμμανουήλ, Λουκής Γεώργιος του Δημητρίου, Λουκής Νικόλαος του Γεωργίου, Μαυραγκάς Αντώνιος του Λεωνίδα (γεν. στην Αθήνα), Μοστράτος Μπονοφάτσος του Γεωργίου, Περάκης Κωνσταντίνος του Δημητρίου, Παντελαίος Ιωάννης του Μιχαήλ, Παντελαίος Ανδρέας του Δημητρίου, Ραγκούσης Νικόλαος του Αντωνίου, Ραγκούσης Ιωάννης του Γεωργίου, Ραγκούσης Νικόλαος του Ιωάννη, Σκιαδάς Γεώργιος του Κυριάκου, Σκορδίλης Αθανάσιος του Αγγελή, Τριαντάφυλλος Βασίλειος του Παρασκευά, Χανιώτης Γεώργιος του Ιωάννη, Χανιώτης Ιωάννης του Νικόλαου, Χανιώτης Πέτρος του Κωνσταντίνου, Χανιώτης Εμμανουήλ του Γεωργίου.

(Συνεχίζεται)

Σημ.: Τα ονόματα γράφονται όπως είναι δηλωμένα στο βιβλίο της κοινότητας εκείνη την εποχή.

                                                                                       Ευάγγελος Νικ. Καστανιάς