Ευχαριστίες για κοινωνική προσφορά φροντιστηρίων της Πάρου

Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τα φροντιστήρια «Γνώση» και «Φιλολογικό» για την προσφορά τους στα δίδακτρα.

Πιο συγκεκριμένα ο έπαρχος, Κ. Μπιζάς και η κοινωνική λειτουργός, Μαρία-Νεφέλη Τριπολιτσιώτη, ευχαριστούν το φροντιστήριο «ΓΝΩΣΗ» και προσωπικά τον κ. Ροκονίδα Κωνσταντίνο και το φροντιστήριο «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ» και προσωπικά τον κ. Κασαπίδη Τάσο, για την κοινωνική προσφορά στα δίδακτρα των φροντιστηρίων τους.

Η προσφορά ισχύει για τους δικαιούχους του επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης - «ΤΕΒΑ» με την προσκόμιση του ΑΜΚΑ και για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου με το ονοματεπώνυμό τους και μόνο κατά την τρέχουσα σχολική περίοδο.

Το φροντιστήριο «ΓΝΩΣΗ» του κ. Ροκονίδα, παρέχει έκπτωση 50% στα δίδακτρα για περιορισμένο αριθμό θέσεων, εφόσον αυτές υπάρχουν κατά την ημερομηνία εκδήλωσης του ενδιαφέροντος και η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για νέες εγγραφές και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Το φροντιστήριο «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ» του κ. Κασαπίδη προσφέρει έκπτωση στα δίδακτρα του φροντιστηρίου για περιορισμένο αριθμό θέσεων και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Τέλος, για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το φροντιστήριο «ΓΝΩΣΗ» στον αριθμό 22840-22682 και για το φροντιστήριο «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ» στον αριθμό 22840-53550.