Μοναδική Χριστουγεννιάτικη Προσφορά από τη FlexCar

Αυτές τις γιορτές, η FlexCar αναλαμβάνει το ρόλο του Άγιου Βασίλη και σας φέρνει το καλύτερο δώρο στην Πάρο! Αποκτήστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας με μηνιαία συνδρομή, χωρίς δεσμεύσεις, πιο εύκολα και προσιτά από ποτέ!

Οι τελευταίες ημέρες της χρονιάς είναι μια περίοδος που κάνουμε τα πλάνα μας για το νέο έτος, αναζητώντας τρόπους και λύσεις, που θα βελτιώσουν τη ζωή μας και την καθημερινότητα μας και θα κάνουν τη νέα χρονιά πιο αισιόδοξη και ευχάριστη. Μια από αυτές τις σκέψεις μπορεί να είναι το να ψάχνουμε έναν ευέλικτο τρόπο για να αποκτήσουμε ένα νέο αυτοκίνητο ή να αλλάξουμε το παλιό μας, ειδικά αν μεγαλώνει η οικογένειά μας  ή αλλάζουν δραστικά οι ανάγκες μας. Σε αυτό, τη λύση έρχεται να δώσει η FlexCar, με μια φανταστική Χριστουγεννιάτικη προσφορά.

Για λίγες ημέρες ακόμα, μπορείτε να αποκτήσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας, νιώθοντας τη σιγουριά και την ελευθερία ότι θα είστε απαλλαγμένοι από όλα τα έξοδα χρήσης και συντήρησης, αφού το ευέλικτο πακέτο της FlexCar καλύπτει πλήρως σέρβις, μικτή ασφάλεια, αλλαγή ελαστικών και τέλη κυκλοφορίας. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι θα το κάνετε δικό σας και “ο Άγιος Βασίλης θα το φέρει στην Πάρο”. Εσείς απλώς θα απολαμβάνετε την οδήγηση του νέου σας αυτοκινήτου ξέγνοιαστα και χωρίς καμία δέσμευση!

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας μόνο μια μηνιαία συνδρομή που αφορά το μίσθωμα του οχήματος και χωρίς καμία προκαταβολή, τα φετινά Χριστούγεννα με γιορτινή διάθεση και ενθουσιασμό για το νέο έτος, κάντε δικό σας ένα ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο από τη FlexCar!

Το κρατάτε με τη μηνιαία συνδρομή για όσο θέλετε, το επιστρέφετε όποτε θέλετε και μάλιστα μετά από μόλις 24 μήνες μπορείτε να το αλλάξετε πάλι με ένα εντελώς καινούργιο!

Ήρθε η στιγμή να κάνετε κι εσείς ένα δώρο στον εαυτό σας!

Εξερευνήστε τα διαθέσιμα οχήματα της Χριστουγεννιάτικης προσφοράς από τη FlexCar εδώ:

Πώς μας συμφέρει η ευέλικτη μίσθωση;

Η FlexCar είναι μια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε από τη χώρα μας και έχει επίσης παρουσία σε Κύπρο, Ιταλία και σύντομα στο Μεξικό, συστήνοντας στους Έλληνες το νέο ευέλικτο τρόπο χρήσης και απόκτησης αυτοκινήτου χωρίς δεσμεύσεις. Η επιτυχία της έγκειται στην εξαιρετικά απλή και γρήγορη διαδικασία, με την οποία εσείς επιλέγετε το αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, και η FlexCar φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πακέτο συνεργασίας, με όλα τα έξοδα καλυμμένα και τους ανθρώπους της να βρίσκονται δίπλα σας για ό,τι χρειαστεί.

Στο στόλο της FlexCar βρίσκει κανείς τα πιο δημοφιλή μοντέλα της αγοράς, τα οποία είναι ολοκαίνουργια και ετοιμοπαράδοτα. Στις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η εταιρεία, είναι σίγουρο πώς θα βρείτε το ιδανικό αυτοκίνητο για εσάς, από μικρά αυτοκίνητα πόλης και scooters για εύκολες και γρήγορες μετακινήσεις, έως σύγχρονα SUV για περιπετειώδεις διαδρομές. Ακόμη, αν διαθέτετε επιχείρηση στο νησί της Πάρου και χρειάζεστε ένα επαγγελματικό όχημα για να καλύψει τις ανάγκες σας, η FlexCar σας δίνει και εδώ τη λύση, χάρη στη  μεγάλη γκάμα και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, φορτηγών και βαν.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω μοντέλα διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους κινητήρων, εκδόσεων και συστημάτων κίνησης, προσφέροντας απόλυτη ευελιξία. Μάλιστα, η FlexCar επενδύει συστηματικά και στην ηλεκτροκίνηση, καθώς ο στόλος της εμπλουτίζεται συνεχώς με ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα, για όσους αναζητούν μια εναλλακτική για οικονομικότερες μετακινήσεις που είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Σας φάνηκε ενδιαφέρον;

Τικ τοκ, τικ τοκ… αν όλα τα παραπάνω σας κίνησαν το ενδιαφέρον και το όχημα των ονείρων σας μοιάζει πιο κοντά από ποτέ, μη χάσετε την ευκαιρία τα φετινά Χριστούγεννα να το κάνετε δικό σας από τη FlexCar!
Χρειάζονται μόνο μερικά απλά βήματα: μπείτε στην ιστοσελίδα της FlexCar, επιλέξτε ανάμεσα από τη γκάμα των αυτοκινήτων που συμμετέχουν στην Χριστουγεννιάτικη προσφορά με 0€ προκαταβολή και χωρίς δεσμεύσεις, κλείστε το δικό σας όχημα και σε λίγες ημέρες θα το παραλάβετε, για να ξεκινήσει το 2023 με τον καλύτερο τρόπο!

Προλάβετε την προσφορά!

Καλές γιορτές, με ασφαλείς και ευχάριστες διαδρομές στην Πάρο!