Το μεγάλο κέρδος για την ΑΕ Πάρου

Ό,τι και να γράψουμε για την ΑΕ Πάρου είναι λίγο για τον Κυριακάτικο αγώνα της. Ήταν πραγματικά αξιόμαχοι και γύρισαν τον αγώνα. Όπως γράψαμε και στον τίτλο μας «κατέθεσαν ψυχή».

Όμως πάνω από αποτελέσματα, πάνω από πιθανή καλή συνέχεια αυτό που έχει σημασία είναι ότι με τέτοια αγωνιστική διάθεση που έδειξαν έκαναν κάτι πιο σπουδαίο. Και αυτό είναι οπαδούς! Κακά τα ψέματα. Η ΑΕΠ δεν «αγκαλιάστηκε» από την αρχή. Κανείς δεν τη θεωρούσε ομάδα του. Ήταν κάτι σαν μικτή Πάρου, Δεν ήταν Αστέρας, δεν ήταν ΑΟ Πάρου, δεν ήταν Μαρπησσαϊκός, δεν ήταν Νηρέας. Ήταν κάτι άλλο…

Την περασμένη Κυριακή η ΑΕΠ κέρδισε οπαδούς! Για πρώτη φορά στα χρονικά ποδοσφαιρικού της αγώνα ακούστηκε στην εξέδρα η ιαχή «Πάρος» από τους φιλάθλους του νησιού. Αυτό ήταν το κέρδος… Έτσι, είδαμε στο τέλος τους παίκτες της να χαίρονται διπλά από τον κόσμο και να πανηγυρίζουν όπως ακριβώς και η εξέδρα. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ είχαν ανάγκη να αισθανθούν και αυτοί ότι έχουν οπαδούς δικούς τους. Αυτό το κέρδισαν μόνοι τους.

Στη συνέχεια η ΑΕΠ έχει δύο δύσκολους αγώνες εκτός έδρας. Ένα στη Σαντορίνη με τον Πύργο και ένα στη Νάξο με το Φιλώτι. Αν οι αγώνες πάνε καλά για την ομάδα, τότε μην εκπλαγεί κανείς αν στον επόμενο αγώνα στην Παροικιά με τον Πανναξιακό, οι εξέδρες στο γήπεδο να είναι ανεπαρκείς για να χωρέσουν τον κόσμο!