Απόδραση από τη Σίφνο για την ΑΕ Πάρου!

Με γκολ προς το τέλος του αγώνα, του Στρ. Κρητικού, η ΑΕ Πάρου πήρε σπουδαία νίκη μέσα στη Σίφνο από τον τοπικό Πανσιφναϊκό και βρίσκεται επικεφαλής του Β’ Ομίλου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και η ομάδα της Σίφνου προηγήθηκε 2-0 (1-0 ημ.), ενώ μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος είχε και οριζόντιο δοκάρι. Το παιχνίδι αμέσως μετά πήρε άγρια ομορφιά με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και προς τις δύο εστίες. Η παριανή ομάδα μείωσε σε 1-2 με τον Γκασσίσσου, ο Μουράι έγραψε στη συνέχεια το 2-2 και ο Στρ. Κρητικός έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ΑΕΠ γράφοντας το τελικό 2-3.

Τέλος, η ομάδα της Σίφνου τίμησε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο τον προπονητής της ΑΕ Πάρου, Αλέξη Αλεξανδρή.

Ήττα για τον Νηρέα

Ο Παμμηλιακός κέρδισε με σκορ 2-7 τη νεανική ομάδα του ΑΜΕΣ «Νηρέας» και η βαθμολογία στον δεύτερο Όμιλο της ΕΠΣ Κυκλάδων πήρε «φωτιά».

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν δίχτυα τρεις φορές με τον Σαρρ στα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησηςς και το Ζηλιαχόβαλη. Η παραινή ομάδα μείωσε σε 1-3 με τον Σούλη, αλλά αμέσως μετά έγινε το 1-4 με τον Τσιτσιλιάκο. Στο β’ ημίχρονο ο Παμμηλιακός πέτυχε το 1-5 με τον Σαρρ που πέτυχε χατ τρικ, ενώ ο Άλλεξ της Μήλου έδωσε νίκη θριάμβου με δικά του γκολ στο 54ο και 68ο λεπτό. Η ομάδα της Νάουσας το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ήταν να μειώσει σε 2-7 με γκολ του Αριανούτσου.

Ο Νηρέας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Τσαχπίνη, Ντίτσα, Τσεμαϊ, Ρόκου, Μάρκου, Κόρρεϊ, Κανέλλη, Θαλασσινό, Σούλι, Αριανούτσο και Κούτρα.

Βαθμολογία

1. ΑΕ Πάρου 13

2. Παμμηλιακός 12

---------------------------

3. ΑΟ Πάρου 7

4. Πανσιφναϊκός 7

5. ΑΠΣ Κύθνου 3

6. Νηρέας 1

Σημ.: Ο ΑΟ Πάρου κι ο Παμμηλιάκος έχουν από τέσσερις αγώνες, Σίφνος και Νηρέας από 6 αγώνες και ΑΕ Πάρου και Κύθνος από 5 αγώνες.