Στο think tanks του ΣΥΡΙΖΑ η Χρύσα Καραγιάννη

Νέα ομάδα κατεβάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, που θα σηματοδοτήσει την νέα νικηφόρα πορεία της ομάδας.

Ταυτόχρονα «τρέχει» το πρότζεκτ που συντονίζει η Διάνα Βουτυράκου για τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο υπόσχεται περεταίρω άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και εισροή νέων προσώπων από τα δυναμικά στρώματα της κοινωνίας.

Στην ομάδα μετέχουν:

Ο Θανάσης Οικονόμου πρ. βουλευτής, μέλος της διοίκησης του Εμπορικού Επιμελητηρίου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Ιωαννίνων και αναπληρωτής γραμματέας της Γενικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος (ΓΕΣΣΕΒΕ).

Η Λίλα Σουλελέ, δικηγόρος, με κύριο αντικείμενο το Αστικό, Εταιρικό, Τραπεζικό και Φαρμακευτικό Δίκαιο.

Η Τζένη Αρσένη, σκηνοθέτρια και θεατρολόγος, με διδακτορική διατριβή στην Αισθητική Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Η Αγγελική Λεβέντη, που έχει εκπονήσει τη Χάρτα Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων του Πολίτη σε συνεργασία με τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης.

Η Χρύσα Καραγιάννη, που ήταν υποψήφια περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου. Σπούδασε Βιολογία και κατέχει δύο μεταπτυχιακά, στη Διατροφή και στη Διαιτολογία.

Η Έφη Μιχελάκη, που εργάζεται ως καθηγήτρια Πληροφορικής σε δημόσια σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Θοδωρής Δουλουμπέκης, που είναι εκλεγμένος αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Ρεθύμνου.

Η Κατερίνα Μπέρδου, που είναι νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών.

Η Νατάσα Γκαρά, πρ. βουλευτής του κόμματος, απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας Μέσων & Πολιτισμού Παντείου Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακό τίτλο στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας Παντείου.

Η Κλειώ Αγγουράκη, που σπούδασε Επικοινωνία, ΜΜΕ, Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Σχέσεις στο ΕΚΠΑ και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και διατηρεί τη δική της επιχείρηση στον τομέα της μηχανογράφησης εκθέσεων, συνεδρίων, εκδηλώσεων.

Η Μυρτώ Κοροβέση, με με μεταπτυχιακές σπουδές στο ΠΑΠΕΙ με θέμα «Δίκαιο και Τεχνολογίες». Εργάζεται σε δικηγορική εταιρεία, είναι εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος.