Τι, όχι; | Παριανά παραπολιτικά από τον «F»

- Όσοι έμειναν στην απέξω από τον Μπιζά, ψάχνουν σημεία επαφής –και πάλι- με τον Μάρκο. Θα δείτε κολοτούμπες, που ούτε η Κομανέτσι δεν ήταν ικανή να κάνει.

- Η μεγάλη πλάκα είναι ότι μερικούς από τους παραπάνω, ο Μάρκος, δε θέλει να περάσουν ούτε έξω από την πόρτα του. Να δείτε που όλοι θα στηθούν σε στέκια του Μάρκου, ώστε να κάνουν μαζί του μία «τυχαία» συνάντηση.

- Τώρα –και με το δίκιο σας- θα ρωτήσετε: «Τι θα κάνουν όσοι έμειναν στην απέξω;». Σωστό και δίκαιο το ερώτημά σας. Το μυαλό μου πάει μόνο σ’ ένα πράγμα. Δε θα μείνουν παρατηρητές των εξελίξεων. Κάτι θα κάνουν…

- Η μεγαλύτερη και καλύτερη πολιτική ανάλυση δε γίνεται ούτε στα πάνελ συζητητών, ούτε στις βαθυστόχαστες αναλύσεις των επικοινωνιολόγων. Η καλύτερη ανάλυση κυρίες και κύριοι γίνεται στους καφενέδες. Εκεί μαθαίνεις την αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει. Έτσι, στην περίπτωση του έπαρχου, δε μέτρησε ποιοι υπογράφουν τη διακήρυξη του συνδυασμού του, αλλά ποιοι δε βρίσκονται σ’ αυτή τη λίστα! Να μη σας πω δηλαδή, ότι με το ποιοι δε βρίσκονται στη λίστα ανοίγει τον δρόμο και σε άλλους να μπουν στον συνδυασμό Μπιζά.

- Ο μεγαλύτερος μάγκας αποδείχθηκε ο Χαρίλαος της Πάρου. Διαφώνησε και σαν πραγματικός κύριος αποχώρησε, όπως παλαιότερα το ίδιο είχε πράξει και ο Ευριπίδης (για όλους όσοι θυμούνται). Δεν κράτησε την καρέκλα. Θυμηθείτε το, ο Χάρης, θα «χτυπήσει» πρωτιά στον συνδυασμό του.

- Κάτι μου λέει ότι η ΝΔ στην Πάρο, θα μεταβληθεί σε ΝΔ εσωτερικού και ΝΔ εξωτερικού! Αφήνω στην άκρη ότι οι βουλευτές της ΝΔ στις Κυκλάδες θα μειωθούν έτσι ή αλλιώς με την απλή αναλογική και άρα κανείς τους δε θα θέλει να πάρει θέση. Ούτε καν ο Βρούτσης!

- Όταν βάζεις την υπογραφή σου πρέπει να γνωρίζεις ότι αυτή μπορεί να δημοσιοποιηθεί. Δε γίνεται να τα έχεις με όλους καλά και να κάνεις δουλειές από τη μία με τον δήμο και από την άλλη να είσαι με τους «απέναντι». Για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή.

- Μεγάλες εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια της Π.Ε. Πάρου, θα υπάρχουν και στις περιφερειακές εκλογές. Δε θα είναι μόνος του ο Βαζαίος για τον «πρωταθλητισμό».

- Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 20 χρόνια που δεν ακούμε το όνομα της Γρηγορίας, για τις δημοτικές εκλογές. Το λες και οπισθοχώρηση του πολιτικού πολιτισμού αυτό. Εκτός κι αν το Γρηγοράκι αποφάσισε να μιλήσει τελευταία αυτή τη φορά, και τους αφήσει όλους σέκος!

- Η θρυλική ατάκα: «Τον Αλαφούζα μου μέσα», πλέον δεν υπάρχει! Σοβαρευτήκαμε! Πάμε για πρωτάθλημα φέτος, αν βέβαια είναι και ο Ερμής ανάδρομος, κάτι που δεν ξέρω όμως!

- Κουίζ: Τι κοινό έχει το σήμα (ακροκέραμο) του νέου δημοτικού συνδυασμού: «Πάρος, με ευθύνη και ενότητα», με το σήμα που χρησιμοποιεί ο δήμος Βριλησσίων;