Ανδρουλάκης: «Η λεηλασία του ΠΑΣΟΚ τελείωσε»

«Για μήνυμα της νίκης», μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο Θησείο.

«Σήμερα λοιπόν η Αθήνα τους στέλνει καθαρό μήνυμα: Όσο μας χτυπούν, τόσο δυναμώνουμε. Η παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου επέστρεψε πρωταγωνιστικά στο πολιτικό προσκήνιο», ανέφερε μόλις ανέβηκε στο βήμα, ενθουσιάζοντας τους συγκεντρωμένους φίλους κι οπαδούς του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Από την αρχή της ομιλίας του, ο κ. Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, τους οποίους κατηγόρησε ότι «επιχειρούν να εκβιάσουν τους πολίτες με πλαστά διλήμματα, ευελπιστώντας ότι έτσι θα διεμβολίσουν την εκλογική βάση της παράταξής μας, ότι θα την λεηλατήσουν».

Συμπλήρωσε πως το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής, οι πολιτικοί αντίπαλοι του κόμματός του θα εκπλαγούν διαπιστώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ αναγεννάται και επιστρέφει ενωμένη, ανανεωμένη και αποφασισμένη η Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Πρόσθεσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης θέλει να εμφανίζεται ως η μοναδική πρόταση εξουσίας, κλεισμένος στον γυάλινο πύργο του, ζει με την παρέα του σε ένα παράλληλο σύμπαν, που περιστρέφεται γύρω από το εαυτό του. Αυτός είναι η σταθερότητα. Αυτός είναι η δημοκρατία. Αυτός είναι το κράτος, λέει με μία λουδοβίκεια αντίληψη, υποδυόμενος τον εκσυγχρονιστή».

«Όμως οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν είναι, ούτε πρόβατα, ούτε λωτοφάγοι» συνέχισε ο κ. Ανδρουλάκης. «Δεν ξεχνούν οι πολίτες κύριε Μητσοτάκη, ότι όταν το κόμμα σου παρέδωσε την χρεοκοπημένη Ελλάδα στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ»,