Τι, όχι; | Παριανά παραπολιτικά από τον «F»

- Λοιπόν, ο Μπιζάς, μας δουλεύει κατάμουτρα! Και δεν το υποστηρίζω έτσι, γιατί μου ήρθε στο τσερβέλο μου. Δεν ξέρω πόσοι διαβάσατε χθες την επιστολή που έστειλε προς τον δήμο Πάρου και την Κτηματική υπηρεσία σχετικά με τις παραλίες. Γράφει λοιπόν ο Μπιζάς στην επιστολή (απευθυνόμενος προς τον δήμο), το παρακάτω: «Σε ποιον σύνδεσμο (link) της επίσημης ιστοσελίδας του δήμου Πάρου μπορούν να ανατρέξουν οι πολίτες προκειμένου να ενημερωθούν για τις σχετικές παραχωρήσεις, όπως προβλέπεται από το άρθρο 10, ΦΕΚ 14323, για τις υποχρεώσεις των δήμων σε σχέση με τις παραχωρήσεις;». Συγγνώμη Κώστα μου τώρα. Αλλά αυτό που ρωτάς είναι σαν να μας κοροϊδεύεις μες’ τη μούρη! Άκου εκεί «σε ποιον σύνδεσμο (link) της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Πάρου μπορούν να ανατρέξουν οι πολίτες!». Ήμαρτον βρε παιδιά, που έλεγε και ο μακαρίτης ο Γεωργίου. Ήμαρτον!

- Ρε να μην κάνω κονέ τόσα χρόνια με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου… Βουλευτή θα με έκανε σήμερα και θα έλυνα όλα μου τα προβλήματα. Εδώ βάζει από το πουθενά σε εκλόγιμες θέσεις τον Μπιμπίλα (αυτόν που γράφει πάντα πρώτος ποιος ηθοποιός πέθανε), έως τον σύντροφό της Καραναστάση και από τη Γεωργία Κεφαλά την τραγουδίστρια των «Μπλε» -που πάντως έχει φωνάρα- έως τον προσωπικό της γυμναστή, Σπήλιο Ζαχαρόπουλο!

- Πάντως Ζωή πρόσεχε. Αυτά τα τραγελαφικά που έγιναν τις τελευταίες ημέρες αποθάρρυναν πολλούς να σου δώσουν τα επιπλέον ψηφαλάκια για να μπεις στη βουλή και βέβαια η αλαζονεία πάντα πληρώνεται… Αφήνω στην άκρη ότι υποτιμάς εκείνον τον Γιάννη (που δεν έχει μάθει ακόμα να γράφει το μικρό του όνομα, παρότι έφτασε τα 62 του), θεωρώντας ότι θα μείνει στην απέξω και θα έρθουν οι ψήφοι του σε σένα. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι το ΜέΡΑ 25 πηγαίνει πόρτα – πόρτα για να βρει τους ψήφους που του λείπουν ενώ εσύ κάνεις προεκλογική εκστρατεία από τα «παράθυρα» των τηλεοπτικών σταθμών… Αν ψάξεις δε και τον λόγο που τώρα –πρόθυμα- τα συστημικά Μέσα σου δίνουν τηλεοπτικό χρόνο, θα βρεις κι άλλες απαντήσεις…

- Μεταξύ των ανεξάρτητων μεμονωμένων βουλευτών που θα συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές είναι και ο «ΣΠΕΝΤΖΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΘΥΤΗ 1978 - ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ -UFO- USO EXTRATERRESTIALS - EINSTEIN - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ». Έτσι ακριβώς τιτλοφορείται η υποψηφιότητά του. Όπως υποστηρίζει έζησε τον Νοέμβριο του 1978 μία περίεργη εμπειρία στο Τρίγωνο των Βερμούδων, ως ασυρματιστής του πλοίου «Pothiti SWJC», που πέρασε από την περιοχή. Όπως είπε σε συνέντευξη του: «Ο μάγειρας και εγώ είδαμε σε απόσταση λίγων μόνο μιλίων ένα μεγάλο λευκό άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό. Κατόπιν φάνηκαν δύο μικρότερα ιπτάμενα αντικείμενα στα δυτικά του μεγάλου και μάλιστα το ένα από αυτά προσκολλήθηκε πάνω του. Έφυγα αμέσως και ανέβηκα στη γέφυρα να ρωτήσω γεμάτος αγωνία αν είχε δει και κάποιος άλλος αυτά τα αντικείμενα. Δεν τα είχε παρατηρήσει κανείς!».

- Για να τα γράφουμε όλα! Οι τρεις υποψήφιες που έχει αναγγείλει ως τώρα ο Μάρκος, είναι αρκετά καλές και για πολλούς αποτέλεσαν έκπληξη ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιό του.

- Να μην το ξεχάσω! Χθες που ήρθαν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ για περιοδεία σε Πάρο και Αντίπαρο τους υποδέχθηκε πρώτος – πρώτος στο αεροδρόμιο ο δήμαρχος. Ο Κώστας (ο έπαρχος ντε), πουθενά! Καλά δεν τον ενημέρωσε η Ιφιγένεια που είναι στα μέσα και τα έξω της Νέας Δημοκρατίας;

- Μάλιστα! Μετά τους «φίλους» ανησυχεί και ο «Ελεύθερος Τύπος». Μόνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μας απομένει για να κάνει σχετική δήλωση κι αυτός! Κάτι από τις βλακείες του Κατρούγκαλου μου θυμίζουν αυτά!