Τι, όχι; | Παριανά παραπολιτικά από τον «F»

- Θα ξεκινήσω γράφοντας, ότι επιτέλους, διάβασα την καλύτερη ανάλυση για τις εκλογές του Μαΐου και μάλιστα δε χρειάστηκε να πάω μακριά ή να ψάξω πολύ. Αυτή η ανάλυση έχει όλες κι όλες 22 λέξεις και είναι του Δημήτρη Καλανδράνη από την Αλυκή; Έγραψε λοιπόν ο κ. Καλανδράνης: «Κερδίζει τις εκλογές, αυτός που δεν μιλά για προβλήματα. Ο κόσμος κουράστηκε να τα βιώνει. Μιλά για όνειρα κι ας είναι ψέμα».

- Χθες το βράδυ στην εκδήλωση των γονέων στο πολιτιστικό πάρκο δήμου Πάρου, του κωμικού stand-up, Αλέξανδρου Τσουβέλα, που ο κόσμος «πλημμύρισε» το θέατρο στο Μοναστήρι, ήταν όλα τα λεφτά για τους υποψηφίους δημάρχους μας.

- Ο Μάρκος, που όπως έχουμε γράψει μπορεί να διακτινίζεται σε 3-4 περιοχές ταυτόχρονα κι έτσι ήταν και στην εκδήλωση στην Παροικιά με τη χορωδία του ωδείου «Θαλής», αλλά, και στη Νάουσα με τον Τσουβέλα, έχασε στα σημεία από τον Μπιζά! Κι αυτό γιατί;

- Ο Κωστάκης λοιπόν έπιασε κυριολεκτικά πρώτο τραπέζι πίστα στην εκδήλωση στη Νάουσα. Κάθισε ακριβώς δίπλα από την είσοδο των θεατών με τον Κασαπίδη και όποιον έμπαινε τον χαιρετούσε προσωπικά! Μιλάμε τώρα για την ντρίπλα του αιώνα, που ούτε ο ίδιος ο Μαραντόνα δε θα μπορούσε να κάνει! Ήθελε δεν ήθελε ο θεατής της παράστασης έπεφτε πάνω στον Μπιζά! Αυτό, δεν το είχε υπολογίσει ο Μάρκος στον καθημερινό του διακτινισμό! Μάρκο στην έφερε. Εγώ μέχρι μήνυση θα του έκανα!

- Αφήνω στην άκρη ότι ο Μπιζάς λόγω πρωταθλήματος στο μπάσκετ του Ολυμπιακού έσκασε μύτη με κατακόκκινη φανέλα. Τώρα βέβαια Μάρκο μου έσκασε με κόκκινη μπλούζα λόγω Ολυμπιακού ή ήθελε να πικάρει τους «φίλους» του συνδυασμού σου για τα όσα έγραψαν…

- Κάτι μου λέει ότι στα χειροκροτήματα –κατά την παρουσίαση των γονέων για το ποιοι έδιναν το παρόν- ότι ο Μπιζάς και ο Ρόκο πήραν περισσότερα από τον Μάρκο. Βέβαια, στο θέατρο έχω την εντύπωση ότι ο Μάρκος (από πλευράς σύνθεσης θεατών), έπαιζε εκτός έδρας.

- Προς δημοτική επιχείρηση Πάρκου Πάρου: Σε όλον τον κόσμο, από την ανατολή έως τη δύση, το νερό είναι κάτι συνοδευτικό. Δεν βγάζεις χρήματα από την πώληση ενός μικρού μπουκαλιού νερού. Χρήματα θα βγάλει η επιχείρηση απ’ όλα τα άλλα. Θα βγάλεις από το φαγητό, θα βγάλεις από το ποτό, θα βγάλεις από χίλια δύο άλλα πράγματα. Όχι από το μικρό μπουκαλάκι νερού, που το πουλάτε ένα ολόκληρο ευρώ ή τον φρέντο στα πέντε ευρώ! Πιστεύετε εσείς ότι όταν ένα άτομο για ένα καφεδάκι θέλει 6 ευρώ, θα του περάσει καν η σκέψη να καθίσει στη συνέχεια για φαγητό ή ποτό; Λίγο νιονιό θέλει η ριμάδα η τιμολογιακή πολιτική των προσφερόμενων ειδών. Τσάμπα στο δίνουν οι περισσότεροι. Κανείς δεν πάει να βγάλει κέρδος σε κάτι που κοστίζει στην χονδρική πώληση κάτω από 0,10 του ευρώ. Μόνο οι «ψιλικατζήδες». Λεφτά θα κερδίσεις από άλλα πράγματα!

- Ο ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει εκδήλωση την ερχόμενη Πέμπτη, στο ανοιχτό θέατρο του ΓΕ.Λ. Πάρου, με τη Διάνα (Διαλεχτή) Βουτυράκου, που είναι επιστήμονας ρομποτικής με εξειδίκευση στη ρομποτική χειρουργική κι έχει ιδρύσει τη μη κυβερνητική οργάνωση «Unique Minds», που ασχολείται με τον ακαδημαϊκό προσανατολισμό των μαθητών. Κάτι μου λέει ότι την κ. Βουτυράκου πρέπει να την καλέσουμε και μετά τις εκλογές, διότι η επιστήμη της έχει ουσία, κι ενδιαφέρει πολλούς.

- Αυτό πάλι στο νοσοκομείο Σύρου, που τις εφημερίες των χειρουργών θα τις κάνουν ουρολόγοι και γυναικολόγοι, πώς να το σχολιάσουμε;