Η Ελίνα Δενδρινού, υποψήφια με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα της Ελίνας Δενδρινού στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Δενδρινού, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Δεν προέρχομαι από κανέναν πολιτικό χώρο και δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ με τον οποιονδήποτε θέλει το καλό του τόπου. Με μόνη ιδεολογία την προστασία της ταυτότητας του νησιού και τη βελτίωση της διαβίωσης των κατοίκων του, στηρίζω τον Κώστα Μπιζά και το αξιόλογο επιτελείο του στις επερχόμενες εκλογές, πιστεύοντας πως είναι η ώρα το νησί μας να αλλάξει πορεία».

Βιογραφικό

-Η Ελίνα Δενδρινού είναι 39ετών. 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τη Μάρπησσα. Το 2011 εγκαταστάθηκε μόνιμα στον Δρυό και μεγαλώνει τα δύο της αγόρια ηλικίας 5 και 7 ετών.

-Αποφοίτησε το 2002 από το Αρσάκειο Ψυχικού και σπούδασε Φυσικοθεραπεία στο ΤΕΙ Αθήνας. Συνέχισε τις σπουδές της στο Manual Therapy (OMT GREECE), στον Μυοσκελετικό Βελονισμό, την θεραπευτική άσκηση και παρακολούθησε πληθώρα σεμιναρίων στον τομέα της μυοσκελετικής Φυσικοθεραπείας. Είναι πιστοποιημένη Personal Trainer και OTAGO instructor.

-Από το 2003 ως το 2008 εργάστηκε σε φυσικοθεραπευτήρια των Αθηνών και ως κατ’ οίκων φυσικοθεραπεύτρια. Από το 2009 έως το 2011 δίδαξε στα ΙΕΚ ΣΗΤΕΙΑΣ (τμήμα Β. Φυσικοθεραπευτή). Το 2011 άνοιξε το φυσικοθεραπευτήριο της στη Μάρπησσα και πρόσφατα άνοιξε στο χωριό, την δεύτερη επιχείρηση της που δραστηριοποιείται στον τομέα της σωματικής ευεξίας.

-Από πολύ μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό με αρκετές διακρίσεις.

-Ήταν ενεργό μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων από το 1996 έως το 2009. Μέσα από τον προσκοπισμό εδραιώθηκαν μέσα της βασικές αρχές όπως η συνεργασία, ο εθελοντισμός, η ισότητα, η αγάπη και προστασία της φύσης.