Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρών

Το Πανηγύρι των Καμαρών δικαίωσε για μια ακόμη χρονιά τη φήμη του. Φέτος μάλιστα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία από πλευράς συμμετοχής κόσμου!

Η γιορτινή βραδιά που σημείωσε τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Ιουνίου υπό τη διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρών, προς τιμήν των πολιούχων της περιοχής Πέτρου – Παύλου και Αγίων Αποστόλων, στον πανέμορφο, πευκόφυτο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμαρών όπου σήμερα εδρεύει και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πάρου.

Το Πανηγύρι των Καμαρών τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μειοψηφίας κ. Κ. Ροκονίδας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρών εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τα μέλη και τους εθελοντές – φίλους του Συλλόγου, προς τον Δήμο Πάρου, τη Σχολική Επιτροπή Δήμου Πάρου, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Πάρου και τον Διευθυντή του, την ΚΔΕΠΑΠ, την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πάρου, το σύλλογο Μ.Ε.Ε.Α.Σ Υρία Λευκών, τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αμπελά, την Icarus Security Ρεμούνδος και το μεγάλο χορηγό μας την εταιρεία EXPERT της Νάουσας καθώς και όλους έναν έναν ξεχωριστά τους χορηγούς μας.

Το Πανηγύρι των Καμαρών ανανεώνει το ραντεβού του για του χρόνου και το Δ.Σ. σας υπόσχεται για τότε ένα ακόμη καλύτερο παραδοσιακό μουσικό ξεφάντωμα!