Η Μαργαρίτα Αργουδέλη, υποψήφια με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα της Μαργαρίτας Αργουδέλη στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Αργουδέλη, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Η διάθεσή μου να συνδράμω σε μία προσπάθεια αλλαγής και υπέρβασης με γνώμονα το καλό του τόπου μας και τη βελτίωση των όρων διαβίωσής μας με οδήγησε στην απόφαση να συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Μπιζά, «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα», έναν φορέα σύνθεσης, αναγέννησης και δημιουργίας».

Βιογραφικό

Η Μαργαρίτα Αργουδέλη του Στυλιανού και της Κυριακής, το γένος Χανιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Ζει στην Πάρο από τα μαθητικά της χρόνια και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Πάρου. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην Αγγλία στο Manchester Metropolitan University και είναι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Είναι ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών στην Παροικία. Δραστηριοποιείται στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1995 όταν ίδρυσε το πρώτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στην Αντίπαρο. Πιστεύει στη δια βίου μάθηση και έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια ειδικής παιδαγωγικής και ψυχολογίας. Διεξήγαγε ως εισηγήτρια-εκπαιδευτής ενηλίκων σεμινάρια αγγλικής γλώσσας με φορείς υλοποίησης τον Εμπορικό Σύλλογο Πάρου (2013) και την Ένωση Ξενοδόχων Πάρου (2015).

Είναι μητέρα 2 παιδιών.

Το 2019 συμμετείχε για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές όπου οι πολίτες την τίμησαν στην πρώτη θέση της επιλογής τους και έκτοτε υπηρετεί την Κοινότητα Πάρου και τους πολίτες της από την θέση της Προέδρου.