Νέο ΔΣ στη ΔΕΥΑ Πάρου και πρώτη συνεδρίαση

Ψηφίστηκαν χθες το βράδυ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τα άτομα που θα αποτελέσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑ Πάρου.

Νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Μπαφίτης, ενώ μέλη του ΔΣ θα είναι ακόμα οι: Γιουρτζίδης Χαρίλαος, Μοστράτος Νικόλαος, Κάγκανη-Κορτιάνου Άννα, Χανιώτη Ιωάννα, Σαρρή-Παπακυρίλλου Θεοδώρα, Μαρινόπουλος Αθανάσιος, Πιερτζοβάνης Κωνσταντίνος, Πιτσικάλης Άγγελος, Κουταλίδης Ανδρέας και Ζουμή Μαρίνα.

Αναπληρωματικά μέλη θα είναι: Άγουρος Άγγελος, Σταθόπουλος Γεώργιος, Μαρινάκης Νικόλαος, Μπαρμπαρίγου Αικατερίνη, Αλεξοπούλου Αφροδίτη, Σάμιος Αθανάσιος, Τσιγώνιας Νικόλαος, Αρκουλής Γεώργιος, Αμπατζή Μαρία, Τσαντουλή Μαρία και Σκανδάλη Μαρία.

Επίσης, το νέο ΔΣ της ΔΕΥΑΠ προκάλεσε την πρώτη συνεδρίασή του τη Δευτέρα, Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Ορισμός αντιπροέδρου του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ.

Θέμα 2ο: Ορισμός νόμιμου εκπροσώπου της ΔΕΥΑΠ σε άλλες Υπηρεσίες και Τράπεζες, καθώς και για την υπογραφή τραπεζικών εγγράφων και επιταγών.

Θέμα 3ο: Εξουσιοδότηση του προέδρου της ΔΕΥΑΠ και εκπροσώπου της Οικονομικής Υπηρεσίας, για διαχείριση της υπηρεσίας “Web banking” των τραπεζών και πραγματοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Θέμα 4ο: Καθορισμός αποζημίωσης προέδρου και μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ.