"ΘΗΣΕΑΣ" Κυκλάδων: "Μην Ψαρώνεις… μονάχα Εξετάσεις είναι"

Τα διαδικτυακά εργαστήρια “Eφηβικές Aνησυχίες”… κάνε log in! συνεχίζονται με ένα εργαστήριο που το θέμα του απασχολεί ιδιαίτερα τους μαθητές και τις μαθήτριες Λυκείου.

"Μην Ψαρώνεις… μονάχα Εξετάσεις είναι"

Στόχος του εργαστηρίου είναι η επεξεργασία θεμάτων που σχετίζονται με το άγχος των εξετάσεων και η εξοικείωση με ασκήσεις χαλάρωσης, μέσα από ατομικές και ομαδικές ασκήσεις, συζήτηση και δημιουργική αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, 11.00-13.30 με τη χρήση της πλατφόρμας zoom. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/τριες χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZYrdOmgqzksGtOr9I6YMcidbjgkDVXeaQJV

Τα διαδικτυακά εργαστήρια απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείου, από διαφορετικές περιοχές των Κυκλάδων, και στόχο έχουν την καλύτερη κατανόηση της φάσης της εφηβείας μέσα από το μοίρασμα συναισθημάτων, σκέψεων και προβληματισμών.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22840 24745 (καθημερινά 9.00-15.00) και στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης: http://thiseaskyklades.gr/?p=6644