Ντροπή! Μετά την Αστυνομία κινδυνεύει με έξωση και το Λιμεναρχείο Πάρου

Τα πλείστα όσα προβλήματα στην καθημερινότητα των παριανών πολιτών είτε με την ακρίβεια, είτε με την ενοικίαση κατοικιών, είναι φανερό ότι αγγίζουν και τις δημόσιες Υπηρεσίες του νησιού.

Έτσι, μετά την αστυνομία (ΔΕΣ ΕΔΩ), παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζει και το λιμεναρχείο Πάρου αφού από τον Μάιο επίκειται η τελεσίδικη εκδίκαση με πιθανή απόφαση έξωσής του.

Τα τρελά και παλαβά στο λιμεναρχείο δε σταματούν μόνο στην έτσι κι αλλιώς ακαταλληλότητα του κτιρίου που στεγάζεται και τώρα είναι υπό έξωση, αλλά συνεχίζονται και με άλλα τραγελαφικά γεγονότα όπως:

Είναι υποστελεχωμένο κατά 50% τη στιγμή που ο λιμένας Παροικιάς πάνω – κάτω «φλερτάρει» με 1 εκ. αφιξοαναχωρήσεις τον χρόνο!

Το αυξημένο κόστος διαβίωσης προβληματίζει τα στελέχη του και αρκετοί επιθυμούν μετάθεση, χωρίς να φαίνεται εφικτή με το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Η αδυναμία σύμβασης προμήθειας καυσίμων για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιακών μέσων (πλωτών- χερσαίων), συνέπεια της άρνησης των τοπικών πρατηριούχων σύναψης σύμβασης με αιτιολογικό των πρόσθετων χρονοβόρων και κοστοβόρων  διαδικασιών έχει ως αποτέλεσμα να απαιτείται η μετακίνηση των υπηρεσιακών οχημάτων στον Πειραιά για ανεφοδιασμό!

Το πλωτό μέσο της υπηρεσίας είναι ανοικτού τύπου με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα δυσχερή η χρήση του κατά τους χειμερινούς μήνες.

Δεν υπάρχει πρόσθετο χερσαίο μέσο.