Συνάντηση λιμενικών στο δημαρχείο Πάρου

Κλιμάκιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών και της Ένωσης Λιμενικών Νοτιοανατολικού Αιγαίου, συναντήθηκαν στο δημαρχείο Πάρου, με τον δήμαρχο, Κ. Μπιζά και τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, Αλέξη Γκόκα, ώστε να συζητηθούν τα θέματα που αποκόμισαν ύστερα από την επίσκεψη που είχαν με στελέχη του λιμεναρχείου του νησιού.

Κυρίαρχο θέμα ήταν η εξεύρεση μόνιμης λύσης για τη μεταστέγαση του λιμεναρχείου Πάρου με τη συνδρομή του δήμου και του λιμενικού Ταμείου.

Επίσης, ζητήθηκε η συνδρομή της δημοτικής αρχής:

1. Στο θέμα της άρνησης σύναψης σύμβασης από τοπικούς πρατηριούχους για την  προμήθεια καυσίμων προς κάλυψη αναγκών επιχειρησιακών μέσων Λ/Χ Πάρου ( πλωτά – χερσαία).

2 Για την αντιμετώπιση του υψηλού κόστους διαβίωσης, να εξεταστεί η δυνατότητα χορήγησης επιδόματος στέγασης.

3. Στην προμήθεια δύο πολυμηχανημάτων και δέκα καθισμάτων γραφείου.

Σημειώνουμε ακόμα, ότι ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου, Α. Γκόκας, ενημέρωσε το κλιμάκιο για επικείμενη αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων στον λιμένα Παροικιάς.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου η Ομοσπονδία των λιμενικών σημειώνει:

«Τόσο ο δήμαρχος όσο και ο πρόεδρος του ΔΛΤ μας διαβεβαίωσαν ότι θα σταθούν αρωγοί στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Λιμενική Αρχή  στηρίζοντας εμπράκτως τα στελέχη της που προσπαθούν με κάθε τρόπο να συμβάλουν στην ασφαλή και ομαλή διακίνηση των επισκεπτών και των πολιτών του νησιού (…)».