Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου: «Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι!»

Ο Αμερικανός συγγραφέας και ιεροκήρυκας, Έντουιν Χάμπελ Τσάπιν, είχε πει: «Η επίδειξη είναι η σημαία σινιάλο της υποκρισίας».

Έτσι, χθες, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πάρου, στο θέμα που συζητήθηκε για την προσέγγιση πλοίου στο Πίσω Λιβάδι, μάθαμε:

1. Οι παλαιότερες αποφάσεις του Λιμενικού Ταμείου Πάρου Αντιπάρου και της Τοπικής Κοινότητας Μάρπησσας, μπορούν να ακυρωθούν όταν συγκεντρωθούν 150-160 υπογραφές.

2. Όταν οι υπογραφές εκείνων που δεν αντιτίθενται στις παλαιότερες αποφάσεις είναι 120-130 δε λαμβάνονται υπόψη, αφού οι άλλοι τους νίκησαν με σκορ αγώνα μπάσκετ στο ΝΒΑ.

3. Όταν δημοσιεύονται άρθρα που υποστηρίζουν ότι σύμβουλοι έχουν επαγγελματικό όφελος από την αλλαγή των αποφάσεων, τότε αυτοί που είναι κατακριτέοι είναι οι δημοσιογράφοι που δημοσίευσαν το κείμενο! Η ελευθεροτυπία ΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ένδοξες στιγμές και πρέπει να υπάρχει καταδίκη του δημοσιεύματος…

4. Ο Κεμπάμπης έγραψε ιστορία με το αμίμητο: «παρακαλώ κυρία πρόεδρε προστατεύστε με!».

5. Ο Κωβαίος και οι σύμβουλοι του συνδυασμού του έχουν πολιτική μπέσα και δεν άλλαξαν την απόφασή τους παρότι θα τους βόλευε… Άλλοι ήταν εκείνοι που αντέγραψαν τις τούμπες του Ολυμπιονίκη Γιάννη Μελισσανίδη!

6. Η Παροικιά συνεχίζει να είναι η χωματερή της Πάρου για κάθε αρνητική εξέλιξη και μπορεί σε καθημερινή βάση να δέχεται κάθε είδους πλοίου, ενώ οι υπόλοιπες περιοχές του νησιού μπορούν να δέχονται μόνο τα πλοιάρια που εξυπηρετούν τους ντόπιους επαγγελματίες.

7. Ορισμένοι επιμένουν να αποδέχονται κάθε αρνητική αντίδραση που έχει να κάνει με την ήπια τουριστική εξέλιξη της Πάρου. Αυτό θα το βρουν μπροστά τους σε λίγους μήνες…