Συνεχείς προβολές της Πάρου, από Ευρώπη, ΗΠΑ, Αυστραλία

Απανωτές προβολές του νησιού μας φιλοξενούν το τελευταίο χρονικό διάστημα έντυπα σε όλον τον κόσμο προβάλλοντας τις ομορφιές της Πάρου και την ανεμελιά των διακοπών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το γερμανικό περιοδικό «Freundin», αφού κατατάσσει το νησί μεταξύ των 21 καλύτερων προορισμών γράφει χαρακτηριστικά ότι όποιος πηγαίνει στην Πάρο, θέλει πάντα να επιστρέψει εκεί και σημειώνει ακόμα για το νησί: «Εντυπωσιάζει με τα φωτεινά λευκά χωριά, τις όμορφες παραλίες, τους τιρκουάζ όρμους και τα αρχαία αξιοθέατα» (ΔΕΣ το δημοσίευμα ΕΔΩ).

Επίσης, το πασίγνωστο αμερικάνικο περιοδικό «Reader’s Digest» στη λίστα για τους προορισμούς στην Ελλάδα έχει μόνο την Πάρο και χαρακτηριστικά σημειώνει: «Η επίσκεψη στο νησί είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει ένας επισκέπτης στην Ελλάδα. Μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά των ειδυλλιακών παραλιών που αγκαλιάζονται από τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου». (ΔΕΣ το δημοσίευμα ΕΔΩ).

Ακόμα, το παγκόσμιο ενημερωτικό δίκτυο «Matador Network», που θεωρείται ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος ταξιδιωτικός εκδότης στον κόσμο, αποθεώνει την Πάρο (ΔΕΣ το δημοσίευμα ΕΔΩ).

Ομοίως, το περιοδικό της Αυστραλίας, «Luxury Travel Magazine», υμνεί την Πάρο και σημειώνει ότι τα άτομα που συρρέουν στο νησί και η τοποθεσία αναμφίβολα θα προσφέρει αναμνήσεις για μια ζωή. (ΔΕΣ το δημοσίευμα ΕΔΩ).

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες από την επόμενη εβδομάδα, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Πάρου, Θοδωρής Μπιζάς θα πραγματοποιήσει διαδικτυακές συναντήσεις με στελέχη του τουριστικού κλάδου από Μ. Βρετανία, Η.Π.Α., Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία και Βουλγαρία.

ΠΗΓΗ: Parostoday.gr