Η Eurobank εγκαινιάζει κατάστημα στη Νάουσα

Η Eurobank εγκαινιάζει ένα ακόμη κατάστημα νέας γενιάς (Future Branch) σχεδιασμένο στη βάση της φιλοσοφίας Phygital, στη Νάουσα, περιοχή που αποτελεί τουριστικό προορισμό υψηλής διεθνούς προβολής και φήμης.

Πρόκειται για το πρώτο νησί που εντάσσεται, με το κατάστημα της Νάουσας, στο δίκτυο καταστημάτων νέας γενιάς, το οποίο αναπτύσσει η Τράπεζα σταδιακά στη χώρα, παρέχοντας την ευκαιρία μιας σύγχρονης εμπειρίας για τους συναλλασσόμενους πελάτες.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, η Διοίκηση της Τράπεζας, στο πλαίσιο της τετραήμερης περιοδείας της στα νησιά των Κυκλάδων, εγκαινιάζει το κατάστημα Phygital στη Νάουσα, στη Νέα Περιφερειακή Οδό Νάουσας, θέση Ξηροπόταμος.

Ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, επικεφαλής Retail &Digital Banking, Ιάκωβος Γιαννακλής, επισημαίνει ότι τα καταστήματα ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και διαμέσου αυτής στοχεύουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της Τράπεζας, ενώ σημειώνει πως οι έξυπνες λύσεις, η αξιοποίηση και η ανάπτυξη βέλτιστων πρακτικών είναι ζητούμενο σε όλα τα επίπεδα.