Κινητοποίηση και διαμαρτυρία στον Φάραγγα

Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει τον κόσμο της Πάρου και τις αρμόδιες υπηρεσίες, στην ακτογραμμή ανάμεσα στο Φάραγγα και το Πηγαδάκι (όρμο του Μπέη) προχωρά σειρά κατασκευών που περιλαμβάνει ένα μώλο, τοίχους και επιστρώσεις από μαρμαρόπετρα που οι εργάτες κόβουν από τα βράχια της ακτής.

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που δραστηριοποιούμαστε στα κοντινά χωριά, αποφασίσαμε να συνδιοργανώσουμε επιτόπια διαμαρτυρία στην περιοχή, συνεχίζοντας την δράση της Κίνησης Πολιτών που ήδη από το καλοκαίρι εκφράζει δυναμικά την αντίθεση μας σε αυθαίρετες ενέργειες στην ακτογραμμή της Πάρου και απαιτεί την αντιμετώπισή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η σιωπηλή συγκάλυψη της αυθαιρεσίας πρέπει να σταματήσει.

Καλούμε όλους τους κατοίκους του νησιού μας να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία μας την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι. Θα συναντηθούμε στο Φάραγγα, όπου υπάρχει χώρος για στάθμευση αυτοκινήτων, για να περπατήσουμε παραλιακά ως το επίμαχο σημείο (περίπου 15’ πορείας).

Χαιρόμαστε για τη στήριξη του Δήμου Πάρου στην κινητοποίηση μας και περιμένουμε να βρεθούμε στο Φάραγγα όλοι μαζί, αποφασισμένοι να επιβάλλουμε τη νομιμότητα στο νησί μας και τον σεβασμό στο μοναδικό αλλά ευαίσθητο φυσικό περιβάλλον του που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ιδιοποιείται και να καταστρέφει.

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς, Πολιτιστικός Σύλλογος Άσπρου Χωριού ''ΑΤΛΑΝΤΙΣ"