ΠΑΡΟΣ, Επιμένουμε στην Πράξη: Διαχειριστείτε το άγχος σας κύριε Ροκονίδα

ΠΑΡΟΣ, Επιμένουμε στην Πράξη

25/1/2021

Διαχειριστείτε το άγχος σας κύριε Ροκονίδα

Με μία επικών διαστάσεων ανακοίνωση χθες, ο κ. Κ. Ροκονίδας, κάνει επίθεση στη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο, κ. Μάρκο Ι. Κωβαίο, για την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κ. Στέλιου Πέτσα στο νησί μας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου και ο κ.  Ροκονίδας, κάνει ακόμα υποθέσεις για πράγματα τα οποία ούτε είδε, ούτε άκουσε, καθώς αν και καλεσμένος δεν ήρθε στη συνάντηση με τον κ. Πέτσα. Απλώς, θέλοντας να δικαιολογήσει την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το αντιπολιτευτικό έργο το οποίο πρέπει να παράξει αρκείται σε μία γενικόλογη άρνηση, χαρακτηριστικό γνώρισμα της πολιτικής του προσέγγισης.

Δυστυχώς, η Λαϊκή Συσπείρωση βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία άρνησης της πραγματικότητας. Απέναντι στις συντεταγμένες προτάσεις και διεκδικήσεις που βρίσκουν ευήκοα ώτα σε κεντρικό επίπεδο, εξασφαλίζοντας κρίσιμους χρηματοδοτικούς πόρους προς όφελος του Παριανού λαού, επιλέγει να αντιπαραβάλλει μια μίζερη και αδιάφορη ρητορική, που ενδιαφέρει ελάχιστα, καθώς δεν κομίζει καμία εναλλακτική πρόταση, και το σημαντικότερο, κανένα απτό αποτέλεσμα.

Αγαπητέ κ. Ροκονίδα. Πριν να δημοσιοποιήσετε ανακοινώσεις σας ρωτήστε πρώτα για το τι πραγματικά έγινε. Ενημερωθείτε π.χ. ότι ο κ. Δήμαρχος και τις ενστάσεις του κατέθεσε για την υποχρηματοδότηση των Ο.Τ.Α., και την αντίθεσή του κατέθεσε για τις αυξήσεις των τελών ταφής, και για τις προσλήψεις προσωπικού που αργούν ανέφερε, καθώς και πολλά άλλα.

Επιτέλους, ξεπεράστε τα πολιτικά σας κόμπλεξ και διαχειριστείτε το άγχος σας, και προσπαθήστε να κάνετε αυτό για το οποίο σας έταξε ο παριανός λαός. Δηλαδή, εποικοδομητική αντιπολίτευση και όχι λαϊκισμό για να δικαιολογήσετε την παρουσία σας.

Όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις...