Σεμινάρια τεχνικού ασφαλείας στην Πάρο

Το επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοίνωσε τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα επιμορφωτικά προγράμματα σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας που θα πραγματοποιηθούν το πρώτο εξάμηνο 2023 και αφορούν επιχειρήσεις των κλάδων εμπορίου και παροχής υπηρεσιών που ανήκουν στη χαμηλή επικινδυνότητα, Γ’ κατηγορία.

Όσοι έχουν ήδη υποβάλλει δικαιολογητικά θα κληθούν να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στα τμήματα που θα πραγματοποιηθούν το 2023, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που θα λάβουν.

Όσοι εργοδότες δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και επιθυμούν να λάβουν μέρος στον πρώτο κύκλο επιμορφωτικών προγραμμάτων του 2023, είναι απαραίτητο να υποβάλουν τα δικαιολογητικά συμμετοχής.

Στην Πάρο οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 30 Ιανουαρίου 2023 με το κόστος συμμετοχής τα 70 ευρώ, που καταβάλλεται με την οριστικοποίηση των ημερομηνιών διεξαγωγής για τις επιχειρήσεις χαμηλής επικινδυνότητας, Γ’ κατηγορίας. Η διάρκεια του κάθε προγράμματος είναι 10 ώρες (2 ημέρες) και πραγματοποιείται με φυσική παρουσία.

Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τμήμα κατάρτισης τηλ.: 22810 82346 (εσωτερικό 4) και στο γραφείο Πάρου τηλ.: 22840 23031.