Δήλωση Κωβαίου για την υποψηφιότητα της Όλγας Μοίρα

Η Όλγα Μοίρα σπούδασε Δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Λουκέρνης της Ελβετίας. Αμέσως τραβάει το ενδιαφέρον όποιου τη γνωρίζει, τόσο με την επιστημονική της κατάρτιση, τις σφαιρικές γνώσεις που διαθέτει σε πλειάδα θεμάτων όσο και με την εμπειρία της στην Ευρώπη. Γνώσεις, που μετατρέπει σε αποκρυσταλλωμένη άποψη, την οποία γνωρίζει να υποστηρίζει με συνέπεια και ήθος.

Και η Όλγα είναι μία νέα γυναίκα που επέλεξε την Πάρο για να φτιάξει την οικογένεια της, συνεχίζοντας παράλληλα με πολύ μεράκι την οικογενειακή επιχείρηση στον κλάδο του τουρισμού.

Η Πάρος έχει ανάγκη ανθρώπους με κουλτούρα, φρέσκια σκέψη και διάθεση να πάμε τον τόπο μπροστά, να σπάσουμε τα όρια μιας κλειστής κοινωνίας και να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί η Πάρος της νέας εποχής.

Η δημοτική μας ομάδα έχει ανάγκη τέτοιους ανθρώπους, αφού είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στο αύριο, σε ένα μέλλον βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε το χθες ή να παραμελούμε το σήμερα!