Δυναμική συγκέντρωση Μπιζά στην Αθήνα

Στη «Στέγη των Παριανών Συλλόγων» στην Αθήνα, μίλησε σήμερα το πρωί, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» και υποψήφιος δήμαρχος Πάρου, Κώστας Μπιζάς.

Ο κ. Μπιζάς μιλώντας το παριανό ακροατήριο των Αθηνών, ανέλυσε το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού του, ενώ παρουσίασε και τους υποψήφιους συμβούλους που τον συνόδευσαν..

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πάρου μετά το τέλος της συγκέντρωσης δήλωσε:

«Σήμερα βρεθήκαμε στον προσφιλή χώρο των Παριανών Συλλόγων της Αθήνας, για να παρουσιάσουμε τον δημοτικό συνδυασμό μας «ΠΑΡΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ» και το πρόγραμμά μας αλλά και για να ακούσουμε τις απόψεις των συμπατριωτών μας πάνω στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγαπημένη μας Πάρος.

Θεωρούμε τους Παριανούς της Αθήνας μέρος της τοπικής μας κοινωνίας, το λέμε άλλωστε ρητά και στο πρόγραμμά μας. Τους θεωρούμε πολίτες της Πάρου και μάλιστα ενεργούς, καθώς είτε μέσω των Συλλόγων τους είτε και ατομικά έχουν πολύ συχνά πραγματοποιήσει σημαντικές παρεμβάσεις στα θέματα του τόπου μας.

Ως δημοτικός συνδυασμός δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και στις ανάγκες που έχει το νησί μας.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων για τη φιλοξενία, τους προέδρους και τα μέλη των Συλλόγων της Αθήνας καθώς και τους συμπατριώτες μας που μας τίμησαν και παρευρέθηκαν στη σημερινή συγκέντρωση».