Ο Κασσελάκης για την προκλητική κρατικοδίαιτη δημοσιογράφο της Ρόδου

Η δημοσιογράφος, Ρένα Παυλάκη, πρώην υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και νυν διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και Διευθύνουσα Σύμβουλος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Δωδεκανήσου «ΑΝΔΩ ΑΕ». επιχείρησε να φορτώσει στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τα μισά προβλήματα της νησιωτικότητας

Σημειώνουμε ότι σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ υπογραμμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης στη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου Real Voice, «μόλις αναφέρθηκε στις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη Ρόδο -κατάσταση που βίωσε με επιτόπια επίσκεψή του- και στις ευθύνες της κυβέρνησης δέχτηκε καταιγισμό προσβολών σε πρωτόγνωρο τόνο και ύφος από δημοσιογράφο σε "διατεταγμένη υπηρεσία", που πέρυσι το καλοκαίρι ‘διακρίθηκε’ για τις ανταποκρίσεις της που ανέφεραν ότι όλα καλώς κυλούν στο πολύπαθο νησί που καιγόταν για 14 ημέρες».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει σε ανάρτησή του:

«Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος.

Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου - στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός» τονίζει.